Bladwijzers

Dune Spice Wars

Alternatieve namen:

Dune: Spice Wars real-time strategie, maar niet helemaal de gebruikelijke. De gebeurtenissen erin ontvouwen zich nogal langzaam, daarom kan het tot op zekere hoogte vergelijkbaar zijn met een stapsgewijze gebeurtenis. Maar op dit moment is de game in vroege toegang en tegen de tijd van de volledige release kan dit veranderen. De graphics in het spel zijn goed, maar het muzikale arrangement lijkt een beetje onvoltooid, maar dit zal zeker worden opgelost door de release.

In het spel vind je een strijd om de macht op de planeet Arrakis, bekend bij alle Dune-fans. Het zal nodig zijn om steden te bouwen, specerijen te winnen, oorlogen te voeren.

Voor het spelen van Dune: Spice Wars - kies een factie. Er zijn momenteel vier facties beschikbaar, maar de ontwikkelaars beloven hun aantal in updates te verhogen.

De volgende facties zijn nu beschikbaar:

  • Atreides
  • Harkonens
  • Smokkelaars
  • Vrijmannen

Ze zijn allemaal ongeveer gelijk in hun mogelijkheden, maar elk heeft zijn eigen bijzonderheid. De Harkonens zien er zwakker uit dan andere, maar tegen de tijd dat u deze tekst leest, hebben de ontwikkelaars mogelijk al de nodige wijzigingen aangebracht.

Spice is de belangrijkste hulpbron op de planeet. Het is waardevol omdat het een lang leven geeft aan mensen die het met voedsel consumeren. Het is ook noodzakelijk voor ruimtenavigators. Bovendien wordt het gebruikt bij religieuze ceremonies. Maar in het spel is het slechts een grondstof die kan worden verkocht tegen een prijs die maandelijks door de keizer wordt vastgesteld. Bepaal hoeveel u wilt verkopen en hoeveel u in de opslag wilt laten, maar het is de moeite waard om te overwegen dat de prijs op dit moment is gestegen of gedaald.

Als je begint met spelen, krijg je een stad tot je beschikking in de woestijn van Arrakis. Gebruik vervolgens de ornithopters om het gebied te verkennen. Ga dan verder met de extractie van kruiden en niet alleen haar.

Je moet zorgen voor zowel de watervoorziening als de winning van grondstoffen voor een speciale, zeer duurzame plastic, die als bouwmateriaal in het spel dient.

Er is ook zo'n fenomeen als belastingheffing. Belastingen moeten worden betaald en het liefst op tijd, anders kom je erachter hoe de keizerlijke garde is.

Terwijl je door de woestijn beweegt, moet je je waakzaamheid niet verliezen vanwege de gigantische zandwormen van de Shaihuluds. Pas op en uw transport of eenheid kan worden ingeslikt.

Niet alle nederzettingen in de woestijn zijn van jou of een van je rivalen, er zijn ook kleine nederzettingen die sitch worden genoemd. Op zulke plaatsen wonen neutrale Freemen, die de oorspronkelijke bewoners van deze planeet zijn. Je kunt met ze handelen of ze negeren. Vanuit het oogpunt van militaire buit zijn ze niet van bijzonder belang.

Er zijn drie manieren om het spel te winnen.

  1. De gemakkelijkste, maar niet de gemakkelijkste, voor het leger om alle steden te veroveren en rivalen te verslaan.
  2. Diplomatiek gebruik van diplomatie, en soms verschillende intriges en zelfs spionage, om de benoeming van de gouverneur van Arrakis te bewerkstelligen.
  3. Na voldoende hegemoniepunten te hebben verzameld, hebben de ontwikkelaars de reputatie hoogstwaarschijnlijk zo genoemd.

Dune: Spice Wars gratis downloaden op PC, zal helaas niet werken. Maar de game kan worden gekocht op de Steam-gameportal, vooral omdat de prijs ervoor is verlaagd sinds de game in vroege toegang is.

Als je een fan bent van het Dune-universum, mag je de release van een nieuwe game niet missen. Download de game en geniet nu van onderdompeling in een vertrouwde wereld!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more