Bladwijzers

DV8

Alternatieve namen: DV8

Strategie komt uit de toekomst spel DV8. Het zal u het gevoel de toekomst krijger, vechten voor vrede, goedheid, menselijkheid. Op de grond, was er een grote stad - Whitespire. Wereld op zijn kop, en nu geweld, kwaad, diefstal - alle wettelijk is toegestaan. Degenen die nog steeds naar de nieuwe regeling, de zogenaamde een link waar iemand afbreekt sturen en op te geven weerstaan, en iemand de oorlog voortduurt en probeert al het mogelijke te doen om terug te keren naar een normaal leven! Als een van de creaties Developer Plinga Play, DV8 online gemaakt in de beste tradities van dit bedrijf. Goede graphics, leuke gameplay, spannend verhaal - het allerbelangrijkste voor elke fan van online games. Natuurlijk, in grotere mate, is dit spel bedoeld voor de jongere generatie gamers, maar volwassenen hebben haar herhaaldelijk gezien.

Als deze tenminste als je eenmaal hebt een game Plinga gespeeld, starten in het project rekening, haast je dan te behagen - voor het registratieproces wordt u tot een minimum beperkt. Meer in het bijzonder voor u registratieproces was een tijd dat je in het systeem zijn geregistreerd voor de eerste keer, kan nu gewoon inloggen en beginnen te spelen. Als je een beginner bent, dan worden voorbereid op het feit dat voor u om DV8 registratie vereist is, maar in de toekomst kunt u inloggen op elke Plinga-spel onder deze gegevens zal zijn.

1. Precies in het midden van het spel scherm voor je is een formulier voor registratie. Ondanks het feit dat het spel het management niet is aangepast voor Russische gamers zullen alles heel eenvoudig te begrijpen.

2. Systeem worden toegestaan ​​om te registreren met de account op Facebook.

3. Als u liever een standaard registratie - in de bovenste lijn genaamd «E-mailadres» voer uw e-mailbox.

4. Volgende in het «Wachtwoord» neem uw eigen unieke wachtwoord. Probeer een wachtwoord te kiezen dat hij uw account zo veilig mogelijk te beschermen tegen hackers, en kunt u veilig het spel DV8 spelen.

5. In lijn «Gebruikersnaam» moet uw gebruikersnaam die u wilt gebruiken in het spel, in de toekomst zal worden gebruikt in de meeste games, tenzij er nog een naam geven tekens kunnen worden betreden.

6. Dat het systeem niet twijfelen aan de goedheid van uw bedoelingen en was ervan overtuigd dat het spel geeft je toegang tot een echte persoon en niet het bot, je moet akkoord gaan met de regels en de gebruiker akkoord te aanvaarden, anders kom je niet in staat zijn om DV8 spelen.

7. Als u wilt dan abonneren op een e-mailnieuwsbrief op het systeem teek «Ik accepteer de voorwaarden ...», zo niet, dan slaat u de lijn.

8. Alle vullen, druk op de "register".

Dit is een interessant en spannend spel dat u zal helpen uw vrije tijd door te komen. Speel gratis DV8 kan iedereen zijn. Dus aanmelden, spelen, gaan in het spel elke dag en krijgen bonussen uit het systeem na elke vijf dagen. In dit spel kun je verbeteren van uw sociale netwerk vrienden of nieuwe kennissen van de samenleving Plinga. Haast, je een strijder voor rechtvaardigheid nodig

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more