Bladwijzers

The Two Towers

Alternatieve namen: 2Towers

The Two Towers online - is een browser online game (MMORPG) van een nieuw type, waar de overheersende juist gekozen tactiek en teamspirit. Er zijn slechts gecoördineerd team te spelen en juist gekozen tactiek toe om de strijd te winnen. Online Game The Two Towers is toegankelijk vanaf elke browser.

Om te beginnen met het spelen van het spel online The Two Towers, hoeft niet ingewikkeld Join The Two Towers: op de startpagina door te klikken op de knop "Registreren" zal een nieuwe pagina waar de veld registratie, voer de naam te openen (login) kiezen om de vloer en Saugus met het reglement van het spel te nemen. Ga vervolgens naar de volgende pagina kiest u de klasse van 6 aanbiedingen: Bouwer, Archer, Mage, Priest, Ballista en Natives. Als een teken is wat je niet bevalt tijdens het spel, kan deze worden gewijzigd en verder op in het toneelstuk The Two Towers.

Na het selecteren van een personage, het openen van het menu van "Profile", kunt u de neiging van karakter zien, ibid voer e-mail, wachtwoord, en kies het geslacht van je avatar. Nou dat is eigenlijk alles in het spel Meld Twee Torens afgerond en is nu, na alle instellingen die je kunt het spel online te spelen Two Towers.

In eerste instantie zal je karakter worden uitgenodigd om eerst Quest taak uit te voeren waarvoor hij een beloning in-game geld ontvangen. In dit stadium van de zoektocht taken -13 stuks.

Game Two Towers heeft de online game geld - goud, zilver en parels. Parels kunnen gekocht worden voor echt geld, goud en zilver behaald in het spel manieren.

Voor deze munteenheid in speciaalzaken, kun je verschillende wapens en munitie (elk personage zijn eigen), drankje en runes kopen.

Elk van de personages heeft een kans om de status te kopen (tegen betaling): Master, The Bounty Hunter, Warrior, winkelier, Scout, Vermomming, Freeze modderkruiper, bankier en veilingmeester. Naast status tekens zeven soorten kenmerken: Attack, Defense, Luck, Agility, Diligence, Hebzucht en Intellect. En deze vaardigheden: Magic klap Stoneskin, Trager, Blessing, Anathema, behandeling, sterke cast, Wall Shield.

Online Game Two Towers biedt een andere batch-mogelijkheden, maar ook voor een bepaalde game geld: Warlord, landeigenaar en koopman.

Na het voltooien van elk level in het spel, zal het karakter van een gratis bril van kenmerken die moeten worden verdeeld tussen de parameters van de held ontvangen.

The Two Towers online biedt verschillende soorten gevechten: Arena Battles en Vechten voor beginners. En ook, dit soort gevechten als "Invasion" - het vecht tegen monsters (3x7, 7x7), waar de overwinning rijkelijk wordt beloond.

In The Two Towers, kunt u gebruiken om Tyr spelen (hier kunt u verkennen van de verschillende vaardigheden, vechten monsters, probeer verschillende munitie en wat geld).

Voor degenen die liever het commando en coördineerde het spel, is er een kans om de clan. Of maak uw eigen. Speel het spel online Twee Torens samengesteld Clan, dan in staat zijn om alle problemen die zich voordoen in de loop van het spel, samen met anderen aan te pakken.

Verplaatsen op de carrièreladder in dit spel, kun je het spel titel verbeteren van de gewone naar de marshal. Maar dit is niet het einde, als je alles in het werk mogelijk om de rang van Guardian Fortress waar te maken, is het bijna top van het spel evolutie. Maar het uiteindelijke doel van elke speler in het spel, het is niet het bezit van goud en forten, en koop je eigen eiland (er zijn vier types van eilanden: Little Island, Little Island, Middle Island en Big Island), en uiteindelijk de titel van Beschermer van het eiland.

Dus conclusie van deze review, wil ik het volgende toe te voegen: In het spel zijn er veel interessante functies, locaties, gebouwen en nuances van het spel, als The Two Towers online spel is het "volume" en het bestaat uit vele eilanden. Daarom, in plaats van alles in een korte recensie is niet mogelijk. De beste optie om het hele spel te verkennen, dit spel Join The Two Towers, die zal spelen in de Twee Torens bestuderen van binnenuit. Klaar voor het avontuur? Twee torens check voor u klaar!

 

Twee torens online registratie