Bladwijzers

Eador. Heer der Werelden

Alternatieve namen: Eador. Heer der Werelden

Eador Heer der Werelden online - verslavende turn-based fantasy strategie spel met de elementen RPG . Dankzij de gezamenlijke inspanningen Unicorn Games Studio en Snowbird Game Studios gebruikers waren evenwichtig ontwerp met een breed scala aan tactieken en gedrag tijdens de gevechten. In de lineaire plot intrige ligt, omdat de dingen niet gaan op een bepaald patroon, maar zijn afhankelijk van de beslissingen die je hier en nu te nemen. Eador spel. Heer der Werelden - een enorme universum, gebroken als gevolg van magische ramp in vele afzonderlijke stukken, die elk een aparte wereld. De protagonisten - krachtige Lords. Ze zijn bestemd voor het eeuwige leven, en dat gewone stervelingen noemen ze goden. Maar de goden zijn niet vreemd aan alle menselijke en dus begon een strijd onderling om de macht over de werelden. Eeuwige schrammen en ruzies, bloedige botsingen en grootse veldslagen - alles wat je hebt om te overleven, een keer besloten om te proberen over de rol van de Lords en beginnen te spelen Eador. Heer der Werelden.

Eador. Heer der Werelden registratie brengt u naar een virtuele werkelijkheid die is letterlijk adembenemend. U kunt naar het spel met dergelijke sociale netwerken zoals VKontakte, Facebook en Twitter . Zelfs als je nog niet een pagina gemaakt in een van hen, het is niet tijdrovend. Maken van een account zal de introductie van belangrijke informatie, namelijk, gebruikersnaam, wachtwoord, e-mail adres nodig - en dan heb je toegang tot uw account wanneer spoedig tijd en zin hebben.

Voordat de gameplay, is het nuttig te kijken naar de lijst met systeemvereisten:

- Besturingssysteem Windows XP ( SP 2) / Vista / 7/8;

- CPU Intel Core 2 Duo geklokt op 1.8 GHz / AMD Athlon [ _1_] II X 2 met 1.6 GHz;

- Graphics NVIDIA GeForce 8800 / ATI Radeon X 1900 of beter;

- Compatibiliteit met DirectX 9. 0 c ;

- Ondersteunen DirectX geluidskaart;

- Vrije ruimte op de harde schijf 2 GB

- 2 GB RAM-geheugen.

Eerste bevond hij zich op een fantastische verblijfplaats, goed kijken en beslissen wie je wilt worden. Aangezien niemand nodigt u uit om met ons mee voor goed of kwaad, de keuze is aan jou kant. U kunt een echte worden, of ga naar de deugd van een geheel andere manier, terroriseren rondom. Men mag niet vergeten dat de keuze van de weg van het leven altijd van invloed op de toestand van karma, dat is een indicator van maligniteit of zalige held.

Game Eador laat Lords om je eigen kasteel te rusten, om deel te nemen in het onderzoek omringende land voor goud, kristallen, verken mysterieuze tempels en oude ruïnes, om de nodige middelen te produceren om de essentie van de spreuken te bestuderen om een ​​enorm arsenaal aan wapens te gebruiken en uit te voeren vele andere activiteiten. Wat kan niet alleen gaan voor het belang van de onsterfelijke heer gekoesterde droom. Om zich te verenigen onder zijn gezag zoveel land Lords leiden vaak diplomatieke onderhandelingen af ​​te ronden verschillende vakbonden, en als vreedzame middelen niet goed gaat, dus zonder verdere scrupules kunnen hun toevlucht nemen tot militaire actie en vecht zonder angst en met elkaar, en met gevaarlijke tovenaars, en met sinistere krachten van de chaos. Opgemerkt moet worden dat alle Lords behoorlijk eigenwijs, en niemand gewoon niet afstaan ​​de geringste granaatscherf in de wereld. Vecht goed en je onbaatzuchtig, niet om de freebie gehate vijanden te behagen, laat ze proberen om van je af te nemen wat u eerder in de gaten!

Eador Heer der Werelden speel je met alle mogelijke wapens, spreuken en verschillende krachten. Succes hangt af verstandig leren alles combineren en kunnen voelen of de subtiele situatie weten op welk punt het beter toepassing. Inderdaad, in elk individueel fragment heeft zijn eigen regels. En als, bijvoorbeeld, in een mages kan bijna alles, dan in een andere, effectievere lossen of kan zijn paladijnen of draken. Over het algemeen in de game wereld zijn er acht races. Maar niemand noemt u de keuze, gebruik te maken van een van hen ernstig. Er bestaat zoiets als een tijdelijke allianties, wat betekent dat periodiek zul je in staat om samen te werken met een of de ander ras zijn, was al snel te zijn op een met een heel andere race. Dat is, kunt u het leger van huurlingen die tot verschillende rassen te genereren. Geen beperkingen in deze zaak geeft een gevoel van vrijheid dat niet kan niet als Nick.

Eador: Masters of the Broken World voor u klaar ! Doe mee en bepalen het lot van het hele universum! Voel je de betekenis met een unieke game, vrolijken op uw gemak, het aantonen waardige concurrenten, wat u kunt doen! Veel succes!

 

Eador