Bladwijzers

Eden Eternal

Alternatieve namen: Eden Eternal

Game Eden - spel twee jaar geleden in anime stijl, die is ontworpen voor een groot aantal gebruikers tegelijk. Het belangrijkste kenmerk, het spel is significant verschillend van de dezelfde strategie - dit is niet een kans om een ​​personage te spelen, met een paar, terwijl het schakelen tussen meerdere klassen. Als u besluit om Eden Eternalv spelen dan hoef je je niet hoeft te rekenen op een snelle klim naar de top van perfectie en gemakkelijke overwinningen. Je moet je hoofd breken over hoe dapper, sterk en krachtig karakter geworden.

Er wordt gezegd dat voor elke klasse is bedoeld voor verschillende combat kenmerken. Dit kan niet alleen bonussen dat een of ander teken schade, de mogelijkheid om verschillende soorten wapens kiezen, vermogen om hulp te roepen dieren en meer ontvangt. Alle in het spel kan worden genoten door spelers van vijf klassen, maar verander de ene naar de andere duurt ongeveer 20 seconden op een goede snelheid internet.

Eisen voor het spel zijn vrij standaard:

1. Toegang tot het Internet met een snelheid van ten minste 600 K / sec.

2. Besturingssysteem - XP, Vista, 7 of gelijkwaardig.

3. Geheugen om minstens 1 GB.

4. RAM - 1 GB of meer.

5. Grafische kaart.

6. Geluidskaart.

7. Minimum spelen vaardigheden.

In Eden Eternal online spelers kunnen de hele metropool te bouwen, alles hangt af van de verbeelding en verlangen. U kunt de economie en de sociale sfeer, hield banen te ontwikkelen en deel te nemen aan de uitvoering van de vele plannen. Vanwege dit, heeft de speler de mogelijkheid om de eerbiediging van de masters te winnen. Als u niet bereid bent om de verantwoordelijkheid voor de hele stad in te nemen, kunt u deelnemen aan een stad als inwoner en er ontwikkelen. U moet lid worden van de gilde, jezelf te ontwikkelen en anderen te helpen ontwikkelen.

In Eden Eternal geregistreerd nodig. Het zal een kans om alle bonus spel te genieten bieden. We moeten niet vergeten over de winkel waar je alles wat je nodig hebt kan kopen. Registratie zelf kost weinig tijd, het gaat op de titelpagina van het spel (velden zijn ingevuld met de naam, e-mail, etc.

Naast vredesopbouw hebben de mogelijkheid om hun hand proberen op een andere carrière - bijvoorbeeld om deel te nemen aan gevechten, gevechten, ga op een speurtocht, etc. etc. In elke fase kan worden gepompt held en krijgen een prijs en bonussen. Als gevolg daarvan, als je leert hoe om militaire aanvallen en vreedzaam bestaan ​​vakkundig combineren, dan vrij snel in staat om je eigen stad te bouwen en te ontwikkelen in hem een ​​sterke infrastructuur.

In Eden Eternal online te spelen zeer interessant ook, want zodra het spel te kunnen spelen tot enkele duizenden mensen. Maar op hetzelfde moment in een gilde is slechts drie dozijn spelers. Met dit alles moeten onszelf niet misleiden dat als vandaag de dag heb je het gevecht gewonnen, dan morgen zul je in staat om hetzelfde te doen zijn. Het zal moeten voortdurend verbeteren van hun vaardigheden en meer en meer nieuwe strategie te ontwikkelen.

Play Eden Eternal past bij mensen van alle leeftijden - in feite is hier wat aan elkaar doen . Dus - spelen en verbeterd.

 

Eden Eternal online registratie