Bladwijzers

Eldoran: Battle grenzen

Alternatieve namen: Eldoran

Eldoran: Battle limieten online oplossen van het probleem van de juiste keuze van het dagelijks fantasy spel voor veel gamers die zich vervelen in eerste en laat de pret, maar allemaal dezelfde routine en de eenvoud van soortgelijke online games. Het voordeel van het spel kan worden genoemd dat het spel online te spelen Eldoran: Battle grenzen, met slechts een stabiele verbinding met het internet en u bekend web browser. Het spel vereist niet dat u geen speciale software te downloaden op uw computer.

Eldoran Online Game: Battle grenzen geeft u de mogelijkheid om een ​​duik in de wereld van de fantasie en avontuur die betrokken zijn bij de strijd tussen goed en kwaad. Kies je mooie kant van het conflict, creëren hun eigen karakter, voltooit quests, gevechten winnen, word je sterker omdat je ervaring uitgepakt. Zoals bij elke online game, het belangrijkste doel van het spel is om te concurreren met andere online spelers.

Voor Eldoran spelen: Battle limieten die je moet worden doorgegeven registratie in het spel Eldoran: Battle grenzen. Het zal u niet veel tijd en is gratis. Eldoran: Battle grenzen registratie bestaat uit verschillende stappen:

1. In de eerste registratie-venster moet u het ras van je personage te kiezen en door het kiezen van de eerste kenmerken van de parameters van de aanval, verdediging, behendigheid, magie.

2. Selecteer vervolgens de naam van het exterieur en de vloer je held gemaakt.

3. In de laatste fase van de registratie, uw naam, e-mailadres, wachtwoord en een nieuw spel te schrijven gaat u akkoord met de regels van het spel.

Gefeliciteerd. Registreer Eldoran: Battle grenzen gepasseerd, en u kunt uw avontuur te beginnen.

Eldoran Spel: Battle grenzen stelt online geen last van je personage klasse moeilijke keuze, omdat je zelf bepaalt zelf welke kenmerken moet zich richten op de levering ervaringspunten je held.

In dit spel ben je in het recht om te kiezen welke van de vier beschikbare races wereld Eldoran: Battle buiten om te spelen. U kunt het spel spelen Eldoran: Battle limieten voor online progressieve ras bruto ascetische Irie, Gran zondig en wilde ongebreidelde sattekov.

Gross - de meest geavanceerde in de technologische aspecten van de mensen en ekonomicheskom Eldorana. Deze mensen zijn niet afhankelijk van het lot en vluchtige magie. Samenhangende samenleving en een onderzoekende geest - dat zijn de belangrijkste manieren om de bestrijding sattekov tegen andere rassen.

Satteki - precies het tegenovergestelde van het bruto. Ze zijn een volk van jagers en spoorzoekers. In de strijd om te overleven, gebruik maken van de krachten van de natuur, omdat het een verlangen naar elke Satteke geboorte bevat.

Gran - mensen niet herkent u bekend moraal. Ze hebben lang maakten hun keuze voor losbandigheid en perverse genoegens. Naisilneyshy van deze mensen hebben magische krachten om verleiding en manipulatie.

Airi - inwoners van Gran mensen maakten hun keuze in het voordeel van de afwijzing van lichamelijke genoegens. Is een bepaalde mix en Gran Sattekov. Ondanks de gekte Nargen zijn hun ergste vijanden, die overigens, is heel wederzijds.

Ondanks de interactiviteit en speelbaarheid Eldoran spel is onder actieve herziening, en we spelen tot het beta-versie van het spel. Dat wil zeggen, we hebben een garantie voor de ontwikkeling en vernieuwing zo spannende wereld. Heeft onlangs aan het spel zou kunnen Clans maken - online gemeenschap van spelers die zullen worden in de nabije toekomst een felle strijd om de controle over gebieden op de wereldkaart van de wereld Eldoran voeren.

Opgemerkt dient te worden Eldoran: Battle grenzen - een online game ontwikkeld door binnenlandse Kharkov «Fantasy Universe». Ondersteunen binnenlandse producenten. Vooral omdat programmeurs hebben geprobeerd en blijven hun best doen.

Zorg ervoor Eldoran: Battle buiten het online spel is iets dat niet zal laten gaan vervelen en zal volledig of openen in de ontwikkeling van talent vechtspel karakter.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more