Bladwijzers

Elite gevaarlijk

Alternatieve namen: Elit Dangerous

Game Elite Dangerous space simulator.

De verovering van de ruimte is de droom van de mensheid, die niet voor lange tijd zal uitkomen. Natuurlijk sturen sommige landen hun schepen naar de baan van de aarde, bestuderen het oppervlak van de maan en Mars, gebruiken de satelliet om het weer te voorspellen, volgen hun buren en voeren vele andere operaties uit. Dit is echter kinderlijk gebabbel in vergelijking met wat het Elite Dangerous-spel biedt aan de ruimtesimulator. Het is ontwikkeld door het bedrijf Frontier Developments en toevertrouwt de publicatie Frontier Developments. Het werd uitgebracht in de winter van 2014 en de laatste update was in het voorjaar van 2017. Het is ook een andere Elite-serie, maar veel geavanceerd in termen van technologie.

Beginnend met het spelen van het Elite Dangerous-spel, zal een ervaren gamer veel overeenkomsten hebben met eerdere versies. Het belangrijkste dat bewaard is gebleven, is het vermogen om over de uitgestrekte gebieden te surfen. In dit geval besloten de ontwikkelaars de speler niet te binden aan dergelijke conventies als de beroepskeuze. Eigenlijk, hoewel ze hier zijn voorzien, maar ze zijn zeer voorwaardelijk. U kunt op elk moment het schip opnieuw configureren en iets ongewoons in de gekozen rol doen als het in deze situatie winstgevender is.

Door doornen diep in sterrenstelsels

Na de wens om Elite Dangerous te downloaden werd belichaamd, krijgt de novice een schip en 1000 geldeenheden van credits. Dit is het enige dat je nodig hebt om een ​​carrière te beginnen:

  • Handelaar
  • Pirata
  • Onderzoeker
  • Jager achter de Head

Maar, zoals al eerder gezegd, als een piraat en het zien van een beschadigd buitenaards schip, hoef je het niet af te maken en het te beroven. Je kunt helpen met het herstellen van zijn functies, het delen van voedsel en brandstof, met de terugkeer van zijn steun. Hierdoor kun je niet constant aan je rol denken, maar gewoon handelen in overeenstemming met de omstandigheden en genieten van de gameplay.

In de open wereld zijn er ongeveer 400 miljard. sterrenstelsels, dus dat zal waarheen zwerven. Talloze planeten zijn uniek in aard en middelen. Door ze te verkennen, kun je enorme hoeveelheden mineralen vinden en ze beginnen te mijnen. Vechten met concurrenten is onvermijdelijk. Hoewel de uitgestrektheden van grote, maar de platgetreden paden niet zo veel zijn, en zelfs meer bestudeerd de planeten, die massaal naar degenen die willen profiteren. Al je acties hebben consequenties. Als u het bijvoorbeeld economisch goed doet, wordt u op een dag een monopolist en kunt u de externe markt beïnvloeden. Hetzelfde geldt voor politiek die meer militaire macht heeft, hij regeert de bal.

V Elite Dangerous kan gespeeld worden door een van de 3 modi te selecteren:

  • Mass Online;
  • Een samenwerkende groep spelers werkt samen om te manipuleren buiten de online wereld;
  • Single is geen directe verbinding met andere gamers.

Je kunt nog steeds een van de galactische krachten kiezen en haar trouw zweren. Hoe hoger je status, hoe meer je zelf beslissingen kunt nemen. De top van de regering geeft af en toe een taak aan wie om aan te vallen, wie te ruïneren, met wie de onderhandelingen moeten beginnen, enzovoort. Door gehoor te geven aan en te voldoen aan de vereisten, ontvangt de speler in ruil waardevolle spelbonussen.

V Elite Gevaarlijk iedereen wacht op constant avontuur en onbeperkte keuze aan actie. Spelers bepalen zelf wat er om hen heen gebeurt en tasten zo het beste van hun kracht, beroep en rang aan. Hier heeft iedereen een plek voor handelaren, goudzoekers, politici, militairen, gratis huursoldaten, piraten en andere beroepen. Ontwikkel je schepen en geef ze nieuwe functies en mogelijkheden. Rust uit met een wapen, want zelfs een vreedzame handelaar moet soms zichzelf verdedigen. Zoek naar bondgenoten en sluit vredesverdragen, begin oorlogen en fungeer als gezant.

 

Elite gevaarlijk