Bladwijzers

Elsword

Alternatieve namen: Elsvords

Elsword online - In dit gratis faytingovy RPG online game met een twee-dimensionale graphics in anime stijl. Online game Elsword heeft gamepad ondersteuning, dat wil zeggen, je kunt het spelen met een joystick. In dit spel kun je een legende te worden, het verkrijgen van overwinningen op hun tegenstanders!

Om te beginnen met het spelen van dit spel, moet u Register Elsword. Om te beginnen, moet je naar de site van de game, en download de game client via Pando Download manager.

Noodzakelijke systeemvereisten.

Besturingssysteem: Windows 2000/XP;

Processor: P3 800HZ of P4 2. 7GHz;

Geheugen: RAM 256M of 512M RAM;

Harde schijf: 1,3 GB - 2 GB vrije ruimte of meer;

Video: GeForce MX400 (32M) of GeForce FX5700/ATI Radeon 9600 (128M);

DirectX 9. 0C 2006 augustus of hoger. NET Framework 2. 0 en 9. 0C 2006 augustus of hoger. NET Framework 2.

De game client installeren, volgt u de installatie-instructies (installatie detail geschilderd op de homepage in de "Game"). Na het voltooien van de installatie en het invoeren van het spel, voert u uw login en paswoord. Registratie op dit feit in het spel Elsword eindigt en u kunt beginnen met spelen!

Elsword online game biedt drie speelbare personages: Elsword, Aisha en Rena.

Elsword - is een meester van het zwaard en uitstekende gevechten in de melee. Zijn snelle reactie, maar een slechte bescherming tegen magische aanvallen. Van het spelen met Elsword Knight basisklasse en die kunnen oplopen tot 15 niveau, kan hij kiezen tussen de klasse Sword Knight and Magic Knight. Maar dit is niet de limiet, het zal blijven evolueren naar een hoger niveau ...

Aisha - een tovenares. Zij is gespecialiseerd in het bestrijden van op lange afstand en kan meerdere doelen tegelijk te raken. Alle vaardigheden zij put uit de elementen. Beginnen met het spel online te spelen Elsword Base Class Tovenaar en die kunnen oplopen tot 15 niveau, kan ze kiezen tussen de klas en de Dark Mage High Mage. Bovendien blijft ook evolueren naar een hoger niveau ...

Rena - dit is een scherpschutter die een pijl en boog verkiest. Het hebben van een nauwe relatie met de krachten van de natuur, het heeft de capaciteit om de magische aanvallen te verbeteren. Beginnen met het spel Elsword Online Ranger basisklasse te spelen en die kunnen oplopen tot 15 niveau, kan ze kiezen tussen een klasse en Combat Ranger Sniping Ranger. Vervolgens, evenals Elsword, Aisha, het blijft evolueren naar een hoger niveau ...

Online game Elsword is een kans voor elk van de personages om hun vaardigheden en lessen te ontwikkelen. Hier vaardigheden boom systeem. Voor elk nieuw niveau geeft 2 vaardigheid punt, en met een 5-skill points, kan je personage toegang te verlenen aan een nieuwe set van vaardigheden. Schade als gevolg van verworven vaardigheden, aanzienlijk verhoogt van niveau naar niveau.

Dit spel heeft in zijn arsenaal, kleding, uitrusting en accessoires voor cosmetica die helden kunnen gebruiken.

Elsword online heeft vele interessante en spannende missies die in de diepste kerkers. Naast missies je held zal deelnemen aan spannende PvP-gevechten en zoektocht taken die open zijn voor zover karakterontwikkeling voeren. Er is echter een addertje onder het gras, op sommige plaatsen in het spel, moet u meerdere malen passeren. Het is speciaal gemaakt voor die speler nog niet zou voldoen aan alle taken op een locatie kon niet naar een ander. Maar de beloning voor het voltooien van de quests hier zijn ruim genoeg.

Je held kan elke locatie bezoeken, maar voor de passage van speciale quests moet hij een bepaald niveau te bereiken. Complexiteit van de taak hangt af van in welke fase van je held is voorbij. Meer complexe missies slechts worden afgegeven na het passeren eenvoudig.

Opgemerkt wordt dat er goed uitgevoerd niet alleen realistische geluidseffecten, maar ook de visuele effecten. In Elsword zal spelen leuk!

Aan het einde van de review, ik wil toevoegen: het spel produceert genoeg goede indruk dankzij zijn glans. Wilt controleren? Elsword registratie krijgt de kans geven.

 

Elsword Online registratie