Bladwijzers

Empire: Four Kingdoms

Alternatieve namen: Empire: Four Kingdoms

Game Empire: Four Kingdoms over het middeleeuwse koninkrijk.

Als u speelgoed op uw mobiele telefoon wilt spelen, raden wij Empire: Four Kingdoms MMO-strategie voor Android, iPhone en iPad aan. De ontwikkeling is van het bedrijf Goodgame Studios, dat de aanpassing in verschillende talen verzorgde en u kunt een handige kiezen. Evenementen vinden plaats in de tijd van koningen en ridders, zodat de middeleeuwse sfeer overal regeert. Na een korte introductie, tijdens welke hulp bij het omgaan met het management, doorgaan met onafhankelijke actie.

Empire: Four Kingdoms download is niet moeilijk, want het is gratis beschikbaar. Maar als u een van degenen bent die niet kan wachten om sneller vooruitgang te boeken, bereidt u dan voor om periodiek een klein bedrag van uw account te sturen om het bouwen te versnellen, te exploiteren of het gebouw te verbeteren. Als je liever op het grote scherm speelt, kun je Empire: Four Kingdoms downloaden op je computer. Dit is een browsergebaseerd speelgoed met dezelfde instellingen als de mobiele versie.

We graven een nieuw territorium in.

Elke speler krijgt een stuk land toegewezen, dat moet worden beschermd en ontwikkeld. Bouw binnen in het koninkrijk van het gebouw, onttrek hulpbronnen, train het leger. Gaandeweg zullen de grenzen van bezittingen groter worden, omdat er meer behoeften zullen zijn. Er zijn veel gebouwen en de toegang ertoe wordt geleidelijk geopend, maar de belangrijkste zijn:

  • Mijnsteenwinning
  • Sawfish
  • Fermy
  • Borg services
  • Tabellen

Op een dag kun je nuttige materialen verzamelen, anderen zijn verantwoordelijk voor voedsel, anderen zijn nodig om het koninkrijk te beschermen. Je zult ook spionnen hebben. Aan de ene kant zijn dit nuttige jongens die zullen helpen meer te weten te komen over het militaire potentieel en de economie van het aangrenzende koninkrijk, maar aan de andere kant kunnen ze een probleem worden. Soms prikkelen ze bijvoorbeeld mensen en vuren beginnen uit te breken in de stad.

Het moet ook in aanmerking worden genomen dat spioneren voor buren niet alleen jij is, maar ook andere spionnen bespioneren jouw land. Om hen te vangen, patrouilleer de bewakers door de straten. Een gevangen spion kan waardevolle informatie vinden over wie hem heeft gestuurd en zijn leger naar de klant sturen.

Game Empire: Four Kingdoms geeft je de mogelijkheid om de tactieken van de ontwikkeling van evenementen te kiezen. Probeer vreedzaam te onderhandelen, en alleen als diplomatie geen resultaten oplevert, kan deelname aan veldslagen niet worden voorkomen, zodat je van tijd tot tijd nog steeds moet aanvallen of verdedigen. Hiervoor is het noodzakelijk om vakkundig de beschikbare krachten te gebruiken, ze op de juiste manier te rangschikken en de beschikbare hulpmiddelen op de plek toe te passen.

Er is ook een keuze om zelf met de vijand af te rekenen of om zich te verenigen met vriendelijke koninkrijken. De keuze moet elke keer afzonderlijk worden gemaakt, op basis van je capaciteiten en vijandelijke troepen. In dit geval kunnen we in de samenleving advies geven om actief te handelen, zodat u bekend en gewaardeerd zult worden. Als je actief deelneemt aan het leven van de alliantie, zijn er in geval van een aanval op jou meer kansen dat de roep om hulp snel zal reageren. Daarnaast zijn er keuzekantoren in dergelijke verenigingen. Naast leiders en hun assistenten zijn er diplomaten, ze helpen om vrede te sluiten tussen allianties of een oorlog los te laten, nadat ze eerst hun relatie hebben bestudeerd. Recruiters zijn bezig met het zoeken naar nieuwe leden van de alliantie, de marshals bevelen de belangrijkste krachten, en de treasurers houden toezicht op het vullen van de interne schatkist.

Empire: Four Kingdoms game heeft veel gezichten, maar het is onmogelijk om alles in detail te vertellen. Er zullen invallen zijn van nomaden, samoerai en andere buitenlanders. Er is een studie van nieuwe landen met moeilijke of gunstige omstandigheden, deelname aan koninklijke processen en nog veel meer.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more