Bladwijzers

Enslaved: Odyssey to the West

Alternatieve namen: Enslaved: Odyssey to the West

Enslaved: Odyssey to the West - een spel toont perfect hoe het project moet worden gemaakt in de stijl van actie-avontuur. Het project is speciaal gemaakt voor de Xbox en Playtstaion, en vandaag kun je testen op uw eigen computer. Het spel werd ontwikkeld door de beroemde Britse Ninja Theory. De officiële presentatie vond plaats in het verre jaar 2010, maar niettemin populair project geniet vandaag. Kijkend naar het spel, en echt begrijpen, maar het is een hoge kwaliteit en interessant kan niet zoals een gamer?

Enslaved: Odyssey to the West pc - vertelt ons het verhaal van de aap - een echte specialist op het gebied van extreme overleven. Het voelt als een vis in het water in de grote post apocalyptische wereld. Aap helpt kleine en kwetsbare Trip om zijn doel te bereiken en in leven blijven.

Gewapend met Monkey - een krachtige medewerkers die gemakkelijk kan draaien zelfs de meest verschrikkelijke van robots in een stapel van metaal. Tijdens het spelen zul je nauw samenwerken met Tripp, als het meisje te helpen omgaan met de beslissing regelmatig gooit spel puzzels. Zo kunt u vlot in Enslaved: Odyssey to the West te spelen, in gedachten houden dat het karakter zeer nuttig, niet alleen in het uitvoeren van taken zal zijn, kan het een echte zegen in de strijd - het maakt niets om de aandacht van zelfs de meest geduchte tegenstander afleiden kosten en vervolgens behendig sprong op zijn rug, vernietigen combo's.

Continue onze Enslaved: Odyssey to the West verhaal overzicht van de belangrijkste kenmerken van het spel. Dus, aan het begin van je personages zal een minimum bedrag van shock en vechttechnieken bezitten, maar hoe verder het spel vordert, hoe meer vaardigheden die je kunt krijgen. Verbeteringen kunnen bezoeken de meest uiteenlopende wijze - de protagonist kan het maximale niveau van gezondheid te verhogen of te leren zijn personeel om te werken met plasma kosten. Wat is voor u bereid om te spelen, te leren, persoonlijk getest.

Om de gameplay te beginnen, moet u downloaden Enslaved: Odyssey to the West. Het kan worden gedaan zal in seconden door te gaan naar alle beschikbare torrent tracker. Zodra je het spel in te voeren, leer je dat je alleen beschikbaar voor twee soorten kosten varieerde zal zijn. Ze kunnen oorverdovend en plasma zijn. Plasma kan snel en "pijnloos" te verwijderen vijand voor een paar shots. Maar met de oorverdovende kosten situatie is iets groter - zij stellen neutraliseren vijanden, zelfs op grote afstand, en maakt het kwetsbaar voor aanvallen voor de nabije toekomst. Welke methode is geschikt voor u zal kiezen op hun eigen, het ontwikkelen van hun eigen unieke strategie.

Om te zien voor jezelf over, om re-Enslaved bieden: Odyssey to the West video trailer, waar alle voordelen en kenmerken van het spel beschreven in het kleinste detail.

 

Enslaved: Odyssey to the West