Bladwijzers

Echo van Soul

Alternatieve namen: Echo of Soul, EOS

Game Echo of Soul - een nieuw spel, dat nog in ontwikkeling is. Dit spel is gemaakt door de Koreaanse studio.

Game Echo van Soul online spel is in de stijl van fictie en creëerde in het genre van MMORPG, en wordt ook beschouwd als een game client.

Degenen die geen tijd hebben om te zitten op de computer hebben, dan is er goed nieuws - het is in staat om het spel Echo van Soul downloaden naar uw smartphone.

In dit spel is er een uniek systeem - een systeem douche. Wat is het, leer je wanneer je het spel start Echo of Soul.

In Echo van Soul registratie plaatsvindt, maar ook in andere spellen. Om te registreren, moet u voor het spel uw gebruikersnaam en wachtwoord in te voeren. Omdat het spel is nog in ontwikkeling, in dit geval is er helemaal niet meer informatie.

Speel Echo of Soul kan natuurlijk elke persoon die op de site die computer instellingen voldoen aan de eisen van het spel.

Omdat dit spel nog in ontwikkeling is, is het nog steeds niet precies bekend welke parameters moet worden op de computer. Het enige wat op dat je alleen maar te verwachten - een verplichting tot het internet. Het moet hoog zijn.

In Echo van Soul u zal spelen, leren van het verhaal van de godin die zich opgeofferd om de planeet te redden. Haar ziel werd verdeeld in kleinere deeltjes, die in verschillende delen van de aarde waren.

Game Echo van Soul online biedt u vier klassen karakters:

1) Warrior - is de zwaarste categorie, die tot doel heeft te bestrijden. Heeft een krachtige aanval.

2) Warlock - niet onderdoen voor soldaten te bestrijden. Hun magie allemaal bang, niet iedereen in de weg zijn.

3) Rogue - het is snel en eigenzinnige klasse. Ze kunnen de taken van enige complexiteit te voeren.

4) Guard - is een gedurfde klasse dat degenen die hulp nodig hebben beschermt.

Natuurlijk elke klasse heeft zijn eigen kenmerken, die zij hebben verborgen voor de strijd.

Game EOS biedt u vrij om te werken op het uiterlijk van je personage. U kunt de kleur van zijn gezicht, ogen, van vorm veranderen, en ook om af te halen een geweldige haar en een prachtig pak.

Je in het spel Echo van Soul moet een verscheidenheid aan quests die worden geassocieerd met de ziel van een godin uit te voeren.

Tegen je in het spel zal optreden skeletten, griezelige monsters en andere gruwelijke wezens. Geef kracht om je karakter te brengen. En voor hen krijg je een stukje van de ziel van de godin.

Thanks deeltjes kunt u een speciale effect dat u zal helpen in de strijd te openen.

Ook in het spel Echo of Soul hebben huisdieren die u zullen helpen. Sommigen van hen die u nodig hebt om te rijden. Naast de gevechten moet je puzzels die niet ieders kracht op te lossen.

Game Echo van Soul online vol dynamiek, interessante uitdagingen en spannende avonturen.

Wacht Russification in de toekomst van de site en de voltooiing van de spelsite.

Echo van Soul online zorg ervoor dat je zal winnen en zal u de prachtige momenten die u zeker zult onder de indruk en zal niet onverschillig laten.

Voer de wereld van de Echo van Ziel en leren over de legende van de mooie godin, die besloot te gaan op een moedige daad omwille van andermans leven.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more