Bladwijzers

The Clone Wars tijdperk

Alternatieve namen: The Clone Wars tijdperk

Zeker, het horen van de naam, denk je dat het spel is een andere kloon Era fantasie die je meeneemt in de wereld van onwerkelijke gebeurtenissen. Maar haast om je verbeelding te verdrijven. Dit spel - is meer dan alleen een online game. Het werd gemaakt door gewone mensen die willen helpen dezelfde gewone mensen vinden hun plaats in het leven. Trouwens, dit spel - een geweldige manier om extra geld te verdienen. Je moet gewoon meedoen om te begrijpen hoe ongewoon dit spel echt is.

Dit bijzondere project dat, hoewel in het begin is het moeilijk te geloven, zal u helpen om zich te realiseren in het echte leven. Deze economische strategie. Door zich te registreren in het spel, vind je jezelf in een virtuele stad, waar mensen wonen, het ontwikkelen van beleid, de economie. En je karakter zal je ware kloon geworden. Spelen in het tijdperk van de Klonen gratis, zult u in staat om gelijktijdig deelnemen aan de ontwikkeling van echte business, die hieronder zal worden besproken.

Zoals in alle online projecten, Periode Clone registratieproces is verplicht en noodzakelijk. Het hele spel interface vertaald in het Russisch, dus omgaan met de specifieke kenmerken van het invullen van het inschrijfformulier en met alle fundamentele tips spel is niet moeilijk.

1. Om de registratie te beginnen zult u moeten gaan door de gelijknamige link geplaatst in de bovenkant van de pagina.

2. Volgende geopend voor u het inschrijfformulier, moet u alle velden in te vullen, om volgens de instructies van het systeem, dan kunt u begon tijdens de Clone Wars te spelen.

Indien gewenst, elk merk nieuw lid van het project zal in staat zijn om hun eigen pagina's te gebruiken Facebook of FaceBook om het spel in te voeren.

Tot op heden heeft het project betrokken zijn meer dan 400.000 mensen, en volgens de statistieken de meerderheid van hen kunnen stoppen met werken helemaal tevreden met een winst verkregen in het spel zijn geweest. Alle spelers niet alleen met elkaar communiceren via het spel, ze organiseren ook regelmatig bijeenkomsten in het echte leven, die game-ervaring met nieuwe gamers te delen.

Essentie van het spel - om de levensduur van uw kloon om te werken, te ontwikkelen, proberen om zo veel geld om al hun behoeften te verdienen wonen. U kunt het spel Clone Era ontwikkelen en bieden hun ideeën en projecten, die elk door de administratie van het systeem zal worden beschouwd en indien het wordt goedgekeurd, in te voeren in het leven spelen. Het ontwikkelingsproces van het spel hangt uitsluitend af van je verbeelding, dus aarzel niet! U moet alleen maar bevelen geven aan zijn kloon, zal hij systematisch uit te voeren, zelfs als je niet voor enige tijd om het project te bezoeken.

In de Dominicaanse Republiek is nu actief de ontwikkeling van de ranch "Land of the Clones ', wordt een deel van de inkomsten uit deze activiteit waarvan gericht op de Clone Era online naar de meest actieve en talentvolle spelers te promoten. Ook de meeste toegewijde project savvy gamers kunnen krijgen als aanmoedigingsprijs kostbare sieraden geproduceerd in de fabriek, ook eigendom is van het project.

 

Clone Wars tijdperk online registratie