Favorieten

Eredan ITCG

Alternatieve namen: Eredan ITCG

Game Eredan - nieuw, maar nu al geliefd bij miljoenen gratis browser-based kaartspel. Ze beweegt de speler uit de werkelijkheid in een ongewone magische wereld waar je iedereen kan zijn - een groot strijder of tovenaar handel eenvoudige burger of goochelaar. Het spel vangt letterlijk vanaf de eerste seconde, als in een droom wereld is erg spannend. Ondanks het feit dat het spel wordt verklaard als een kaart, een verscheidenheid aan bewegingen het is gewoon geweldig. En het helpt om een ​​wereld vol fantasie en een ongelooflijke hoeveelheid spel moves te bieden.

Eisen voor het spel zijn heel eenvoudig:

1.                        Toegang tot het Internet met een snelheid van niet minder dan 500 K / sec.

2.                        OS - XP, Vista, 7 of gelijkwaardig.

3.                        Geheugen om minstens 1 GB.

4.                        Videokaart en geluidskaart.

5.                        Minimum managementvaardigheden typt solitaire game.

De speler zal iets te vinden voor iedereen - voor bijvoorbeeld het verzamelen van kaarten en helden, handel met andere spelers spelen, deelnemen aan toernooien, spelletjes en veel spelletjes. Eredan ITCG online - meer dan 700 kaarten, die zal zorgen voor de ontelbare combinaties. En dan - al de mechanica van het spel is ontworpen voor wat je moet kijken voor kaarten en ze te combineren, en die verandering

Als u besluit deel te nemen aan het verzamelen, worden voorbereid op het feit dat je eenvoudige en complexe kaarten, zeldzame en gemeenschappelijke, en dus kijk

Zelfs vandaag de dag, miljoenen spelers besteden vele uren aan het kaartspel. En elke dag zijn er meer en meer. In geregistreerd Eredan ITCG simpel ook is gratis. Het enige dat een beetje kan bemoeilijken - is de afwezigheid van de Russische versie. U moet een rudimentaire kennis van het Engels te spelen.

Het spel interface is eenvoudig, vriendelijk en tegelijkertijd intuïtief, dus er is geen werk wat te doen en hoe te begrijpen. De ontwikkelaars erin geslaagd om niet alleen een geweldig spel te maken, maar tegelijkertijd een bijdrage aan het op twee manieren - kunt u zich registreren of voer via Facebook (Facebook).

Aan het begin van het spel helpt vestigen meisje Amnesia. En het trainingsprogramma bestaat uit slechts drie stappen. Maar de auteurs stellen dat bijzondere aandacht moet worden besteed aan de eerste stap. In het in de strijd tegen twee wolven is een held. Het is hier dat we moeten uitzoeken wat zijn de vragen en hoe ze spelen. Daarna moet u omgaan met de races, omdat de held kan behoren tot een van de verschillende rassen - mensen, elfen, dieren, undead etc. etc. Bovendien worden de tekens worden gekoppeld aan de klasse. In hun spel, te weinig - ervaren stoere krijger, vingervlugge Marauder wijs priester. Er is ook de gilde, die verantwoordelijk zijn voor gespecialiseerde vaardigheden.

De tweede fase van de opleiding zal moeten vechten met de soldaten. Speel Eredan ITCG is ook interessant omdat het altijd om te spelen met echte helden, van hen leren de kunst van het gevecht en dus hun eigen beslissingen nemen, het vinden van een uitweg uit moeilijke situaties.

In Eredan ITCG spelen kan oneindig zijn, want er zal niet alleen de collectie te verzamelen, maar ook hun eigen dekken, en dus een combinatie van etc. Daarnaast is het spel op te slaan om dure en waardevolle kaarten kopen, snel gepompt held.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more