Bladwijzers

Escilon

Alternatieve namen: Escilon

Escilon is een browsergame die gratis beschikbaar is voor het publiek van gebruikers. Dit is een origineel MMORPG-spel (historisch genre). Het project verschilt kwalitatief van de huidige online games, aangezien de makers de moeite hebben genomen om verschillende soorten tekortkomingen weg te werken. Beste gamers, Escylon zal niet alleen worden aangetrokken door een interessante legende, maar ook door belangrijke functies die u aangenaam zullen verrassen en verrukken. Als je in de wereld van holbewoners komt, krijg je de kans om je te ontwikkelen en nieuwe werelden te betreden, waar dienovereenkomstig grote, verleidelijke vooruitzichten openen. Je lijkt dus van het verleden naar de toekomst te volgen, terwijl je de charmes en complexiteiten van het leven in verschillende tijdperken voelt.

Systeemvereisten voor het spel zijn minimaal. Windows (XP, Vista of Windows 7) moet op uw computer zijn geĆÆnstalleerd. Je hebt ook een geluidskaart, toetsenbord en muis nodig om te spelen. Als je een internetverbinding hebt, kun je je registreren en het spel Escylon online spelen.

Escilon online registratie maakt u een bewoner van het stenen tijdperk. U hoeft geen clientprogramma's te downloaden. Registratie van Escylon is een eenvoudig en snel proces. U hoeft alleen een nieuw teken te registreren door de volgende gegevens op te nemen:

 1. Je moet een login invoeren - bedenk een originele naam voor je personage
 2. Geslacht aangeven (mannelijk of vrouwelijk)
 3. Schrijf uw e-mailadres op, maar alleen uw echte adres!
 4. Voer het wachtwoord in, probeer betrouwbaarder te komen
 5. Voer uw geboortedatum in

Na het invullen van het registratieformulier, blijft het drukken op de Login-knop en het spel Escylon online komt voor u beschikbaar. Ken de waarheid van de grootmoedigen en begrijp de waarheid van de meedogenlozen. Welke is meer geschikt voor jouw karakter? Online game Escylon helpt je erachter te komen.

Om te begrijpen hoe Escilon zou moeten spelen, moet je eerst een training volgen bij het Bonfire. Na het succesvol afronden van deze zoektocht, verdien je een stat boost-punt, plus enkele handige dingen. Als je het mechanisme van het spel begrijpt, kun je alle beschikbare locaties bezoeken. Het online spel Escilon bevat zowel bovengrondse als ondergrondse locaties.

De bovengrondse is het vasteland, de eilanden en de zeeƫn, en de ondergrond is een labyrint. Op alle plaatsen zal een verscheidenheid aan dieren zijn, waarvan periodiek middelen wegvallen, die moeten worden opgehaald. Omdat je alles in het spel zelf moet maken, zijn de middelen die eruit zijn gevallen handig voor het maken van zalven, het maken van kleding en wapens. Maar we zullen dit later nader bekijken.

Dus we hebben uitgezocht waar het spel plaatsvindt. De belangrijkste habitat van de wilden is het Cave-dorp. Hier bevinden zich de volgende locaties:

 • Vreugdevuur
 • Rijdende Chief's Cave
 • Geestgrot
 • Grot van Meesters
 • Slagveld
 • Antistes hut
 • Handelsaltaar
 • Tempel van Opifex
 • IJsgrot
Naast de bovenstaande plaatsen krijg je toegang tot het vissersdorp, waar je een boot kunt kopen en een zoektaak kunt voltooien.

Om Escylon te spelen, moet je kiezen hoe je je personage wilt zien. In het online spel Escylon zijn er krijgers en magiƫrs. Ze hebben onderscheidende kenmerken en vaardigheden. De belangrijkste parameter voor een krijger is lichaamsbouw. Je zult ook moeten zorgen voor het opwekken van woede en behendigheid. Goochelaars leggen de nadruk op intelligentie. Bovendien moet je ervoor zorgen dat je met de toename van niveaus de nodige magische items kunt aantrekken.

Zoals eerder vermeld, creĆ«er je zelf de benodigde dingen. Escilon is een voortdurende strijd om te overleven en je zult natuurlijk niet met je blote handen in deze wereld overleven. Er zijn gewoon veel bronnen, maar als je iets hebt gekregen, moet je het verfijnen voordat het nuttig wordt. In dit online spel worden de volgende bronnen aangeboden: verschillende planten, paddenstoelen, wortels, stenen, takken en ook planten die van dieren zijn gevallen. Je kunt ze alleen gebruiken nadat je je hebt geĆÆdentificeerd in de Cave of Spirits. Na identificatie kunt u bijvoorbeeld een zalf maken (als u het recept kent), het middel inruilen voor iets nuttigers, of het gewoon opeten en deze stat verhogen.

Er is ook een valuta in het spel: schelpen. Maar u kunt geld verdienen door met dezelfde middelen te handelen of door een beroep te beheersen. Als je van rustig werk houdt, word dan een sjamaan of een meester. In dat geval worden uw diensten goed betaald.

De makers zorgden echter voor het gevechtssysteem. Neem deel aan groepsgevechten met andere spelers en dieren, maar ook aan duels. Je wapens zijn stenen, messen, bijlen, stokken, knuppels. Welke strijd je ook aangaat, streef altijd naar de overwinning! Stijg met vertrouwen naar de top van roem en doe de ervaring op die zo nodig is om je verdere pad voort te zetten.

In feite bestaat het online spel uit het voltooien van zoektaken. Het begint allemaal met de eerste quest on the Fire, ontvangen van Virtus. Verdere taken neem je over van de oude man Antistes. Hoe langer je speelt, hoe meer speurtochten. Met elk niveau worden ze interessanter en gevarieerder.

Wat betreft de niveaus, speel het online spel Escylon, je kunt van het ene tijdperk naar het andere gaan. En elk niveau heeft zijn eigen voordelen en kenmerken. Voor goochelaars is de hoeveelheid manna per eenheid intelligentie bijvoorbeeld afhankelijk van het niveau. Krijgers tot het 5e niveau kunnen instructeurs en meesters van aanvallen of ontwijkingen op het slagveld oproepen. Een kenmerk van het 4e niveau is de mogelijkheid om professionele vaardigheden erop te vergroten. Om al deze buitengewone niveaus te halen en te evalueren, te genieten van de sfeer van de oude wereld, een fascinerende reis door de tijdperken te maken, dit alles en nog veel meer wordt je aangeboden door het online spel Escylon.

Registratie in het spel Escylon is voor iedereen beschikbaar. Deze mysterieuze wereld staat klaar om je te ontvangen! Welkom in de uitgestrektheid van opwindende virtualiteit! Laat de game je zeker veel plezier bezorgen!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more