Bladwijzers

Europa 1400

Alternatieve namen: Europa 1400

Europa 1400 online - een gratis browser-based spel, waarin je je eigen dynastie kunt maken. Hier kunt u een lastige koopman en gerespecteerde meester, of eigenzinnige schurk ...

be

Europa 1400 is online beschikbaar in elke browser en installeer de game client doet mag niet worden vermeld!

Om het spel in te voeren, moet u zich aanmelden Europa 1400: de registratie velden op de homepage kiezen voor een game-server, voer de naam van uw toekomstige dynastie (naam speler), uw e-mail. postadres (e-mail) en wachtwoord. Dan ga akkoord met de Algemene Voorwaarden van games, en in deze registratie in Europa 1400 spel eindigt, ga je naar een nieuwe pagina, kunt u een beeld van de held te creëren. Hier kunt u kiezen voor het geslacht van het personage, een avatar en wijs een naam. Klikken op het tabblad "Master" kunnen kiezen voor hun dynastie embleem en zijn eerste workshop, de volgende gebieden: Master Cartridge, Scientist en Rogue. Nu als je klaar bent om het spel te starten, klikt u op "Start Game" en krijgen in het speelveld!

Je personage heeft zes talenten: Craft, Welsprekendheid, Darkness, Kennis magie, Battle en onderhandelingen. Verbeter deze talenten kunnen artefacten gebruiken. Maximumniveau van transport - 100.

Trouwens talent, is het mogelijk in het spel om een ​​beroep Alchemist, Boer, Thief, Priester, rover, eigenaar van de taverne, smid, timmerman, of Weaver kiezen.

Online game Europa 1400 biedt vijf locaties van de stad, die zal plaatsvinden in de belangrijkste wedstrijd. Zij zijn: District meesters, Buurt tavernes wijk Gangster, bossen en District wetenschappers. In deze locaties kan je karakter de missie (quest taken) nemen.

In eerste instantie zal je karakter nodig om grondstoffen te verzamelen of kopen ze op de markt (middelen in het spel zijn verschillend, afhankelijk van de richting van de studio). Met de middelen op zijn workshop kunt u goederen, die vervolgens weer kunnen worden verkocht in de markt, en voor het geld om nog enkele workshops te bouwen (je kunt 4 workshops bouwen) produceren en het bedienend personeel uit te breiden.

Belangrijk! Als u niet tevreden bent met uw meester, kan het worden vernietigd.

Online game Europe 1400 is een belangrijke trading hub voor alle soorten goederen, deze markt. Hier kan je kopen, verkopen, beheren, transport en bedelen (als er deze behoefte). Het spel heeft zijn eigen munt - Goud. Naast goud zijn er robijnen, die kan verkopen voor "echt."

Samen met de ontwikkeling van zijn verblijfplaats (woonplaats kan door uitbreidingen en verbeteringen te ontwikkelen), zal je karakter te leren talenten en vormen van handel en plan intriges.

Speel online game Europa 1400 kan, met hun spionnen, die zal toezien op de andere spelers, en het verzamelen van bewijs tegen hen.

Europa 1400 online game heeft zo'n gebouw als het stadhuis. Dit is de plaats waar het politieke leven van de stad: er zijn wetboeken beoordelen kantoren en rechtszaal. Hier kunt u de titel kopen (het verhoogt je reputatie, en zijn vereist voor bepaalde functies en uitbreidingen woningen) of een verzoek voor het nieuwe gebouw.

Game Europe 1400 Online biedt u economisch imperium op te bouwen met behulp van ambachten, en werd een bekwaam handelaar en opstijgen naar de politieke Olympus. Het hebben van een eenvoudige hut in het spel kan worden omgezet in het paleis. Alles zal afhangen van uw inspanningen.

Speel online game Europe 1400 is mogelijk, via de handel met andere spelers rechtstreeks, door het magazijn. In dit geval zult u nog steeds profiteren van de prijzen die onafhankelijk zijn van de markt.

Het bereiken van voldoende invloed en rijkdom, kan je personage een politieke carrière. De aanwezigheid van verschillende posities om hem de voorrechten en bonussen te geven, waardoor de impact te versterken en te verpletteren hun concurrenten.

Om te spelen in Europa in 1400, kunt u meedoen aan de guild of door het creëren van je eigen. Met de hulp van het Gilde, het spelen met andere spelers, kun je meer in het spel te bereiken ...

Het spel heeft een drie-dimensionale graphics, dus in Europa in 1400, zal heel mooi spelen!

Omdat het spel is heel wat verschillende functies die het beste niet aangeboden. Beste optie zou Europa 1400 registratie, waarbij in staat om alles te zien!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more