Bladwijzers

Euro Truck Simulator

Alternatieve namen: Euro Truck Simulator

Game Euro Track Simulator - een rustig spelletje, perfect geschikt voor een rustige vakantie, weg koude winteravonden. Deze simulatie game die perfect belichaamt de beste kwaliteiten van de economische strategie. Het is een soort van een spel veteraan, als zijn officiële release vond plaats in 2008, 2012 en laatste project ontwikkelaars hebben al gepresenteerd voortzetting ervan. Graphics van het spel zijn zeker niet de meest hoge kwaliteit en heldere, maar het is de norm geworden op het gebied van implementatie van simulatoren truckers. Dit soort projecten in principe nemen de plot en uitvoering gameplay.

Game Euro Truck Simulator - uw kans om een ​​vrachtwagenchauffeur te worden. Als je altijd al gedroomd om een ​​vrachtwagenchauffeur transport van diverse goederen over de uitgestrekte land, is dit je kans. Het spel wordt gespeeld vanuit de eerste persoon, maar omdat het scherm wordt getoond alle snelheidsmeters en schermen. Om beter te begrijpen wat is dit spel, kunt u een speciale Euro Truck Simulator video trailer. In aanvulling op elke deelnemer krijgt toegang tot de kaart, die vóór de uitvoer routes worden toegepast. Allemaal gedaan als realistisch en zorgvuldig, zodat elke bestuurder kan de spiegel aan te passen op jezelf. Om ervoor te zorgen dat je karakter is niet moe, het scherm in te stellen op een passende schaal indicator.

Euro Truck Simulator Rusland en vele andere landen hebben weten te waarderen. Aan de voorzijde van iedere speler zal een groot aantal missies en taken waarvoor de prestaties verschuldigd is aanmoedigingspremie en geldprijzen hebben. Je karakter zal moeten nauwlettend toezien op de staat van uw voertuig (dat is ook makkelijk te doen met een speciale exponentiële schaal) en te repareren wanneer u het nodig om niet vast komen te zitten op de weg ergens.

Om u verder te intrigeren, en je kon snel downloaden Euro Truck Simulator, vertelde over de beschikbare in de carrièreladder project, dat wil zeggen, tijdens het spel je zal staan ​​voor een bepaald doel. Tot de rang van elk nieuw werk te bereiken, moet je Euro Truck Simulator spelen, het uitvoeren van een aantal specifieke taken. De speler is niet verveeld, banen met elk nieuw niveau zal ingewikkelder.

Als je een driver razvozyaschim belastingen in verschillende richtingen, moet u zorgen voor het verkrijgen van vergunningen en visa. Verzamel de benodigde hoeveelheid geld, kunt u een vergunning kopen voor binnenkomst in een bepaald land. De licentie kostenstijgingen afhankelijk van de grootte van het land. Spel ontworpen om kleinigheden, zodat u als bestuurder zal afzonderlijk worden verplicht om een ​​vergunning voor het vervoer van gevaarlijke goederen te verkrijgen. Zoals u kunt zien, zal u niet vervelen nadat je kunt downloaden Euro Track Simulator.

Zelfs ondanks het feit dat vandaag de dag is het niet mogelijk om te spelen in Euro Truck Simulator gratis te downloaden (aangegeven waarde varieert tussen 7-8 euro), veel spelers zijn actieve deelnemers aan het project en leren om het leven van een trucker wonen.

 

Euro Truck Simulator