Bladwijzers

Evolutie

Alternatieve namen: Evolutions

Online Game Evolution - gratis browser spel. Dit is een unieke kans om in de wereld na de ramp, deel te nemen aan de revival. Evolutie online game - een continue strijd om de suprematie van de drie elementen. Iedereen is al lang bekend van goed en kwaad, evenals een neutrale kracht, om het evenwicht te behouden. Evolution online geeft u de mogelijkheid om keuzes te maken en een van de zijkanten. Join Evolution zal je een party game en de deur naar de onbekende wereld van de toekomst openen. Dit spel speelt zich af op een krachtige server en dus heeft een geweldige prijs. Maar, indien u dat wenst, kunt u installeren op uw computer de klant een deel van het spel om de doorstroming van het verkeer reductie te waarborgen. Zaken, zoals ze zeggen, zuinig. Evolutie Online registratie is beschikbaar voor iedereen en is niet ingewikkeld of problematisch proces. Voer de naam van je personage, e-mailadres, wachtwoord (herhalen het nogmaals), de code van de afbeelding en klik op Registreren. Doe mee met het spel evolutie maakte u een volledige bewoner enorme virtuele wereld, waar elk van de strijdende partijen zal lonken naar hem. Beseffen wat is je ziel, en proberen hun weg te kiezen.

Evolution online spel bevat verschillende scenario's voor het personage. Degenen die proberen te bestrijden glorie, directe weg naar de arena. Het is hier dat de grote slag. Met elk nieuw niveau, voelt u zich des te meer bevredigend en Estsilon spelen is interessanter dan de bovenstaande stap om uw geliefde glorie machtige krijger. Het vechtsysteem van het spel is uit de gewone duels, groep, chaotisch en mixed martial. U kunt deelnemen aan eenvoudige en paard gevechten. Echter, niet iedereen is zo liefdevol en bloeddorstige gevechten huilt. Er zijn mensen die dromen van een rustig leven gemeten. Evolutie spel zorgde voor vreedzame burgers en biedt een keuze uit vele beroepen. Als je niet wilt nadenken over de oorlog, en beschikken over een van hen en niets zal dieper voorkomen in de economische activiteit. Met de overname van de licentie, kunt u een goochelaar, een smid, een arts, een boswachter, een mijnwerker geworden. Maar dit is niet een volledige lijst van beroepen. Oh, en nog een verrassing! Restless spanning voor de fans van het spel gemaakt een doolhof toernooi. Uw smaak en gevoel voor risico borrelende bloed in zijn aderen? Alsjeblieft! Ga erheen!

Als je eenmaal hebt besloten om een ​​inheemse manier en karakter te nemen, voortdurend niet hamer ernaar streven om hun prestaties te verbeteren. Sprekend van het personage. Het kan mannelijk of vrouwelijk. Evenals standaard of uniek. In het spel zijn er parameters die onze helden instinct, vaardigheid, kracht en duurzaamheid te karakteriseren.

Speel Estsilon U wordt in de Oase en de aangrenzende gebieden. U kunt de oude of nieuwe shell het dorpsplein te selecteren. Dit is hoe je jezelf wilt. Het veranderen van het type teken voorkomt in de vragenlijst. Locatie in ieder geval blijven hetzelfde. Er is een arena, bank, staat, and Exchange Commission winkels, kerk, huizen Orders en meesters, verhuur winkel, markt meesters, uithoek, dichte bossen, de donkere grot, monument en toernooi doolhof. Natuurlijk, je moet uitzoeken wat wat is. Bijvoorbeeld, de bank - een opslagplaats van vreemde valuta besparingen, winkels ontworpen voor de aankoop en verkoop van verschillende dingen, en dus

Speel het spel online Evolution zal gemakkelijker zijn als we een voldoende hoeveelheid goud kan grijpen of save game euro. Immers, ze geven de mogelijkheid om de noodzakelijke dingen te verwerven. Er zijn sets van dingen: Reg. dingen die in de winkel verkrijgbaar zijn, dingen verbeterd met modifiers, magie, middelen en giften. Dat alleen is niet inbegrepen in deze kits! Deze wapens en armor, en kleding, en artefacten en relikwieën, en kruiden, en de rivier giften en meer.

Geef zelf met noodzakelijke dingen, hoef je niet te ongemakkelijk voelen. Immers van hen, of liever van hun aanwezigheid, veel hangt. Hoe denk je dat het mogelijk is om succesvol te bestrijden zonder goede apparatuur? Logisch, nee. Dus probeer dingen goed en modifiers plukken.

Speel het spel online kan Estsilon met echte vrienden, die u hier vindt. Je hebt de kans om hun eigen orde te scheppen of aansluiten bij een bestaande. Om dit te doen, je hoeft alleen maar het meest geschikt voor u om te kiezen.

U zult zeker genieten van de voordelen van het spel. Haar kleurrijke gameplay zal u verrassen, en wedstrijden gehouden administratie aangename verrassingen brengen. Als er iets onduidelijk is, ondersteunend personeel is altijd behulpzaam en had hulp nodig.

Veel geluk voor u, beste makers van de nieuwe wereld!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more