Bladwijzers

F1 2013

Alternatieve namen: F1 2013

Ondanks het feit dat alle van de line-up F1 niet kan bogen op enige duidelijke onderscheidende kenmerken, die elk jaar in slagen om de aandacht van nieuwe en nieuwe gaming publiek aan te trekken. F1 2013 - een spel dat alleen deze theorie heeft bevestigd. Als ontwikkelaar van het project was een bekend team van Codemasters. Alleen zij zijn in staat om regelmatig te produceren vrij als het lijkt op het eerste gezicht identiek toevoegingen aan het kind en boeien spelers van elke keer sterker en sterker. Misschien is de ontwikkelaars, is er iets weet, wil niet persoonlijk controleren of de juistheid van de theorie?

F1 2013 pc - niet erg verschillend van zijn voorgangers verhaal of gameplay, maar de kwaliteit is hoog, het is de omkoping mislukt gamers. Als je ooit hebt gespeeld in de Formule 1, kunt u er zeker van zijn dat in het nieuwe gedeelte van het spel zal voelen als een vis in het water. U vindt er een ontmoeting met een bekende career mode, die, hoewel het lijkt enigszins uniform, maar toch motiveert om actie te sterk genoeg. Is niet veel veranderd, en game physics. Bepaalde elementen, zoals is niet altijd eerlijk en rechtvaardig te oordelen, de ontwikkelaars hebben ook besloten om te vertrekken, het geloven, blijkbaar, dat geeft het spel zijn eigen unieke charme. Wees klaar om klein probleem met het opslaan die in eerste instantie lijkt misschien fataal en niet meer, maar in werkelijkheid zijn "existent kleinigheden."

Om de gameplay te beginnen, moet u de pre-F1 downloaden in 2013. Vandaag, de meerderheid van de torrent trackers, vindt u links naar alle bestaande versies van het spel downloaden. Daarom is de gehele installatie proces van de macht neemt u een paar minuten (nou ja, en meer afhankelijk van de snelheid van het internet, natuurlijk). Zodra je in het spel, dan een ontmoeting met de reeds bekende uit eerdere projecten variëren zoet genoeg muzikale begeleiding, eerder gemeld de details van de interface. Formula 1 2013 - een spel waarin zowel ervaren spelers als beginners kunnen zich "thuis".

Wat waar is, kan men niet praten over dat op dit moment het project heeft voorbereid voor zijn fans een paar verrassingen. Ten eerste, het is een nieuwe game mode - Classics, die kunnen spelers eindelijk rijden op de stoffige wegen van de 80-jaren '90 op oldovom en ongelooflijk stijlvolle auto's! Op iets als gamers gevraagd lang geleden, en nu hun gebeden zijn verhoord. Download Formule januari 2013 alleen kunnen zijn voor zeldzame auto's die een nieuw en zeer aangenaam warme sfeer te creëren - geen moeizame berekeningen, werd vervangen door de krachtige karakter. Het beheren van de "oude mannen" is niet eenvoudig, maar zeer aangenaam. Als u genieten van racen, je moet echt je hand proberen te modus Classics!

Om te begrijpen waar we het de hele tijd, raden wij u aan F1 heroverwegen 2013 video trailer, waar alle voordelen beschreven in nauwkeurigheid in het kleinste detail.

 

F1 2013