Bladwijzers

Fable III

Alternatieve namen: Fable III

Bid, die niet weten dat dit spel Fable serie. Fable 3 game in zijn tijd was een van de meest verwachte projecten, en aan deze dag houdt vol vertrouwen de positie, trekt de aandacht van duizenden spelers van over de hele wereld elke dag. Meer door de vorige game-ontwikkelaars hebben geprobeerd om een ​​zo groot publiek van gamers te dekken, waardoor het beheer van het spel zo toegankelijk en begrijpelijk (dat is waarom het spel en slaagde erin om een ​​van de meest populaire projecten geworden). Nu de makers van Fable 3 op de pc de lat nog hoger. De inhoudelijke wijzigingen gameplay van het spel. In het derde deel van de gameplay is niet mogelijk om de trofeeën voorbijgangers te tonen en de held zal worden bevrijd van de noodzaak om vier verschillende soorten ervaringen te verzamelen. Nu is er geen meerderheid enerzijds heel nuttig, maar anderzijds - volledig overbodig indicatoren. Nu het project is geen scherm apparatuur, en de ontwikkelaars hebben besloten om de track log verwijderen.

Spel Fable III is rationeler en aannemelijk geworden. Op het eerste gezicht, kan een vernieuwde interface en gameplay lijken ongemakkelijk, maar niet van tevoren paniek - het is allemaal een kwestie van tijd en gewoonten. Bijvoorbeeld, in het derde deel voor de aankoop van goederen en outfit je karakter zal moeten gaan naar de winkel en ga naar de juiste balie, in plaats van het wegknippen van de gebruikelijke lijst van producten. Deze nuance geeft het spel een bijzondere charme.

Om het spel te starten, moet u de Fable 3 tradities downloaden. Het project implementeerde een interactieve kaart waarmee de held om de verschillende gebieden te verkennen, quests te vinden en meteen richting te veranderen en past deze volgens de punt van de opdracht. Je karakter kunnen een woning kopen op de goedkoop zal zijn, en kopen verschillende dingen tegen gereduceerde tarieven, die vaak bieden handelaren.

Spel Fable 3 speelt zich 50 jaar na het tweede deel. Nu is de wereld wordt geregeerd door de zoon van de laatste held Logan, en als de hoofdpersoon zijn jongere broer zal spelen. De oudere Logan wordt, hoe meer autocratisch bewind en werd zijn relatie met zijn familie, die de hoofdpersoon te ontsnappen provoceert. Wat zal er gebeuren? Voor dat u downloadt en fabliau 3 te leren over alles zelf. Als een korte aankondiging kan alleen toevoegen dat vreedzaam hier niets zal worden opgelost, en de hoofdpersoon beginnen aan een reis, het werven van vreemden en stedelingen in zijn leger weerstand. Intrigerend, is het niet?

Net als in de vorige games, kan het derde deel fabliau protagonist vechten met behulp van niet alleen strategische beslissingen en martial arts, maar ook magie. Traditioneel, kan alle wapens en het pantser worden verbeterd en uitgebreid. In de beschrijving van wapens, zijn er drie taken, waarvan de vervulling maakt het mogelijk om een ​​aantal van zijn superkrachten gebruiken.

Om het spel beter te visualiseren, zult u in staat om te beoordelen voor Fable 3 video trailer, waarin alle van de grote voordelen van het project.

 

Fable III