Bladwijzers

Fable: The Lost Chapters

Alternatieve namen: Fable: The Lost Chapters

Praat over alle deugden van de game collectie The Fable gewoon niet zinvol, omdat gamers van over de hele wereld zijn zich terdege bewust van hen. Afzonderlijk, een paar woorden die ik zou willen allemaal hetzelfde vertellen, dat is een spel Fable: The Lost Chapters. Het is een prachtige game console, gemaakt in het RPG-genre (nou ja, dat weten te intrigeren? ). Dit project voor een lange tijd bleef een spel voor de Xbox, en werd aangepast voor computers pas lang na zijn officiële presentatie wereld. Maar afgezien van de langverwachte versie van computer spelers wachtte een zeer aangename verrassing - een geactualiseerde en verbeterde graphics. Je moet Fable: The Lost Chapters downloaden alleen vanwege de graphics: hier allemaal perfect gerealiseerd, dynamische schaduwen, te genieten van populariteit in de moderne spellen blur-effecten, shaders. U kunt de schaduw van elke boom of struik te zien, en wandelen in het bos spel gewoon pen te beschrijven - het moet alleen te zien met mijn eigen ogen.

Je moet presteren in Fable: The Lost Chapters quests, die, door de manier, zijn er heel veel. Dit gedeelte van het spel - het is een buitengewone wereld waar je elke actie een verandering in de loop van de gebeurtenissen zal veroorzaken. Elke nieuwe baan zal je veranderen, ongeacht uw wensen. Afhankelijk van je acties, kunt u zich ofwel een dappere en moedige soldaat, staan ​​stevig aan de kant van justitie, of in de duivel, wat bijdraagt ​​aan de verspreiding van het kwaad over de vlakten van de spelwereld.

Korte fabliau ontvouwt zich als volgt: de hoofdpersoon is de hele familie verloren na het bloedbad rovers met alle inwoners van zijn geboortedorp. Na deze tragedie, de jongen gaat om beroemde held genaamd Maze, die hem een ​​aanbod om de zogenaamde helden gilde maakt. Door het aannemen van dit voorstel heeft de jongen valt in de reeks van trainingen en opleiding, waarin hij ervaren in de strijd legendarische zwaarden Fable: The Lost Chapters en wordt een echte held, die in staat van prestaties en wraak.

Ik wil graag de aandacht benadrukken over het geactualiseerde en verbeterde systeem van quests. Nu moet de held al hun opdrachten in de Guild of Heroes krijgen op een speciale kaart quests. Naast serieuze en verantwoordelijke opdrachten en taken van de hoofdpersoon beschikbare mini-games en extra functies, zoals vissen of speurtochten zal zijn. Je karakter zal nu in staat zijn om de knoop met een meisje dat hij leuk vond en leven een rustig gezinsleven. Bijzondere charme biedt een kans om "opscheppen" - u kunt inzetten met een van de deelnemers die een bepaalde taak uit te voeren, met behulp van slechts enkele bijzonder in Fable: The Lost Chapters wapens.

Implementatie van gevechten en duels in het spel is zeer realistisch en gewoon adembenemend. Echter, de ernst hier permanent verweven met humor en gemak. Sommige banen kunnen worden verstopt vuile trucs en practical jokes - wees voorzichtig. En voor te stellen wat er gaande was, kijk voor Fable: The Lost Chapters video trailer!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more