Bladwijzers

Glamour Fabriek

Alternatieve namen: Fabrika glamura

Wil je de meest stijlvolle, trendy en glamoureuze worden? Dan is het spel Glamour Fabriek online voor u! Na het online spel Glamour Factory - een uniek gratis spel voor meisjes die streven naar succes liefhebbers glamoureuze levensstijl die elk een fascinerende manier te nemen van een gewoon meisje glamour ster, tonen hun talenten en capaciteiten.

Game Factory Glamour Online combineert interessante wereld en sociaal netwerk voor communicatie. Wees het middelpunt van de aandacht, communiceren met andere liefhebber van mode, deelnemen aan wedstrijden en mode duels!

Om te proberen om de meest stijlvolle en trendy geworden, zich registreren in het spel Glamour Factory.

Log Glamour Fabriek gedaan: het spel op de pagina klikt u op de knop "Registreren". Kies je stijl, hieronder Vul uw e-mail, wachtwoord in dit spel, de naam van zijn dames, tonen de geboortedatum en het land en de bevestiging van de licentie-overeenkomst, klikt u op de "Complete Registration". Gefeliciteerd, Glamour Factory registratie voltooid!

In dit spel zul je nodig hebben om hun doelen te bereiken (een baan, een nieuw kapsel, een partner te vinden voor een feestje, om hun eigen outfit te maken) als u een verscheidenheid aan interessante taken die u zal openen nieuwe levels te voltooien. Op dit punt in het spel 44-niveau, na hen, kunt u de duizelingwekkende hoogten van de modewereld te bereiken. Maar het spel zal niet eindigen, de gameplay wordt voortdurend bijgewerkt en nieuwe boeiende job.

Hier, net als in het echte leven - fashionista aandacht nodig heeft. Het moet worden gevoed, gekleed, fit blijven, vergeet niet over een goed humeur, want als ze niet gelukkig voelen, dan ziek. Betere zorg van deze tijd, of later, om te blijven om het spel online Glamour Fabriek spelen, zal moeten grote inspanningen om de situatie recht te zetten.

Het beheersen en speel het spel online Glamour Factory is zeer eenvoudig. Originele en modieuze nieuwe kleren die je kunt kopen in een boetiek, een baan te vinden, bezoek Recruitment Agency, in vorm te krijgen zal helpen Fitness club, verhogen het intellectueel niveau kan worden in de bibliotheek, en als je wilt dansen en kennismaken met een man, kom dan naar de Club.

Vergroot je glamour zal deelnemen aan de Fashion duels. Glamour Factory en spelen om te winnen, zal je dure fancy dingen beter dan anderen nodig hebben. Maar om te winnen beïnvloedt niet alleen uw gevoel voor stijl en goede smaak, maar ook indicatoren van gezondheid en geluk Fashionistas.

Ook zult u de mogelijkheid om deel te nemen aan een schoonheidswedstrijd hebben. Thuis fashionista "Glamour Factory" wordt een keer per week wordt bepaald door een stemming van de andere deelnemers. Dit is een geweldige kans om iedereen uw smaak, verbeelding en originaliteit tonen.

Onder andere dingen, heb je een unieke kans om te voelen als een echte ontwerper. Maak een verscheidenheid van mode-items voor wedstrijden, zal de meest getalenteerde en prijzen worden uitgereikt. Ook het opstellen van eigen stijlvolle interieur, kunt u ook een prijs te krijgen op het juiste concurrentie.

Krijg je een huisdier, zal het u vreugde en het verhogen van uw waardering. Maar vergeet niet te voeden, lopen en met hem spelen.

En tot slot, het belangrijkste - is communicatie! Tijdens het spel kun je vrienden maken met andere liefhebber van mode, die u ondersteunen met hun stemmen in shows en wedstrijden, het verbeteren van uw waardering. Meningen uitwisselen met vrienden, presenteren hun werk en prestaties.

Volg ons, en zie wat online game Fabrika glamura kunt u een echte professional in de mode-industrie.

Start het afspelen van Glamour Fabriek en word een echte ster!

 

Glamour Fabriek online registratie