Bladwijzers

Fairy Tail

Alternatieve namen: Fairy Tail

Game Fairy Tail - een geweldige fantasy

Laat het je niet verbazen door ontwikkelaars die in staat zijn om magische werelden te verzinnen, ze te laten herleven met de hulp van vreemde wezens, magie en natuurlijke elementen. Ze dwingen hen niet alleen om te functioneren, maar ook om op een harmonieuze manier met elkaar te communiceren: contacten leggen, ruzie maken en vrienden maken, bevelen geven en uitvoeren, soms vechten, soms handelen of iets laten groeien.

Fantasy-browsergame Fairy Tail met multiplayer-modus is een van deze creaties van de meesters van de spelruimte. Het is gemaakt in de stijl van anime, en dit is nog een reden om ernaar te kijken voor degenen die niet onverschillig staan ​​tegenover de helden met de grote ogen.

Uw verblijfsvergunning

De inwoners van het koninkrijk van Fiore, gelegen op het westelijke schiereiland van het Aardes grondgebied, zijn blij u te zien in de rol van een nieuwe kolonist. Hier in de wereld en vriendschap leven 17 miljoen tovenaars, maar soms zijn er controversiële punten die leiden tot rivaliteit en competitie.

. Hun hoofdtaak is magisch handelen. Alle bestaande gilden en gratis makers zijn onderworpen aan de Magic Council, die financiën beheert, opdrachten en machthebbers uitbrengt. Om in Fairy Tail te spelen, moet je de test doorlopen en een opdracht krijgen.

De eerste, eenvoudigste test is Fairy Tail-registratie:

  • E-mailadres
  • Password
  • Wachtwoordbevestiging
  • Maak account

Of log in via Odnoklassniki, VKontakte, Meil. ru, Fesbuk, lid worden van een groep gamers die geïnteresseerd zijn in het spel. Wanneer u uw pas ontvangt, geeft u uw geslacht en naam een ​​naam en selecteert u ook de mogelijkheden waarin u geïnteresseerd bent om een ​​van de vier klassen met helden te worden:

  • De elementaire tovenaar - volwassen alleen, een beetje teruggetrokken, maar doelgericht. Bezit de kracht van vier elementen van de natuur.
  • Dragon Killer kent de geheimen van de oude magie en weet hoe je met draken moet vechten.
  • De goochelaar is nuttig in magie van herbewapening, wanneer het nodig is om verschillende vijanden te confronteren, en hij heeft geen gelijke in de voorste rangen in de aanval.
  • De summoner kan niet opscheppen over fysieke kracht, maar heeft geleerd de sterren te beheersen en roept nu hun kracht op in de strijd.

Zaken naar een nieuwe plaats

Wanneer je het magische personage in mannelijke en vrouwelijke gedaanten kiest, moet je er rekening mee houden dat alle daaropvolgende gebeurtenissen, ontwikkelingen en partners hiermee verband houden.

Het enige dat ongewijzigd blijft, is de constante ontwikkeling van de held door actieve deelname aan het leven van de stad, de vervulling van taken, de opeenstapeling van kenmerken en nieuwe talenten. Je hebt goede uitrusting en echte vrienden nodig, meer handige spreuken en bondgenoten in het geval van een gevaarlijke situatie.

Niemand heeft de spelvaluta geannuleerd, waarvoor nuttige artefacten zijn gekocht en de ontwikkeling van talenten wordt versneld, en spaart daarom kristallen met geld in grote veldslagen, kleine opdrachten en door dagelijks in iPlayer Fairy Tail te blijven.

Vul de score zal helpen bij de belegering, de Battle of the Store, de Tower of Paradise, waarbij deelname gepaard gaat met het gezelschap van andere gildeleden. Na registratie passeert u de cursussen van een jonge goochelaar en probeert u uw kracht in een trainingsstrijd, waarvoor u nog steeds een aanmoedigingsbeloning ontvangt.

Hoe meer je onderzoekt, hoe groter je kansen, maar het prettige is dat nieuwkomers verplichte geschenken ontvangen voor de eerste week en dat ze elke dag belangrijker zijn. De lengte van het verblijf online is ook genoteerd.

Passende niveaus geeft een andere ontdekking. Binnenkort kun je beginnen met het uitrusten van de held, het kiezen van apparatuur in het menu, dan is er magie beschikbaar, kun je je wapens upgraden in de smidse, hun functies verbeteren, en met de knop "leren" kun je je persoonlijke eigenschappen trainen.

 

Fairy Tail