Bladwijzers

Fallout 2

Alternatieve namen: Fallout 2

Fallout 2 - computer role-playing game. Spel Fallout 2 is een sekte, een spel waarin de ontwikkelaars zijn erin geslaagd om de beste kwaliteiten van de verbinding ideaal van een succesvol spel dat fans haar zou herkennen. Voor u is echt een groot stuk speelgoed. Amerikaanse deel van onze planeet, is blij met haar productie in 1998. Maar de enorme Russische staat in de niet te verre 2008. Het raakte over het onderwerp, feitelijk, die niet interessant zijn. Acties plaats 80 jaar na de gebeurtenissen van het spel Fallout.

Kan starten en downloaden Fallout 2, bezoek de officiële website van het spel. Maar hier vinden wij het noodzakelijk om u te informeren dat voor een betere vertrouwen in de gameplay, je moet afmaken lezen van deze review en ook de video te bekijken - beoordelingen.

U hebt de belangrijkste Fallout 2 karakter - Elect. En je gekozen om terug te keren naar de wereld op zoek naar vooroorlogse kunst GECK. Neem het op tegen de wereld waarin u zich bevindt. Immers, het is de wereld na de nucleaire oorlog, de wereld is veranderd in een doorlopende woestijn. Dit ligt ver 2241. Uw stad is niet een die overlevenden verenigt.

Uitverkorenen zullen uitvoeren Fallout 2 Quests - taken die zullen ontstaan ​​voor hem, of die - het zal ze aan hem geven.

Assortiment Fallout 2 heeft een enorm wapen. Met een reserve van geen opties voor vernietiging. En denk niet dat het zo simpel is. Je zult niet alleen vechten tegen mensen, maar tegen gemuteerde kopieën die onduidelijk voor mensen toli toli dieren zijn Wanamingos, geesten, ratten, Super Mutants, de klauwen van de dood, gekko's van reusachtige mieren Radscorpions Brahmanen, vleesetende planten en bidsprinkhanen .

Fighting'll bezit tegen geautomatiseerd computersysteem tegenstanders zonder de hulp van vrienden, als het spel is alleen beschikbaar als single.

Ook heb je meer van dergelijke tekens:

• Sulik;

• Vic;

• Cass;

• Marcus;

• Myron;

• Skynet;

• Janet Lynette;

• Tandy;

• Harold;

• Frank Horrigan;

• Goris;

• Lenny.

Sulik - heeft een verbinding met de geesten, voegt zich bij de Uitverkorene. De vertegenwoordiger van de wilden.

Vic - handelt in Klamant.

Cassie - eigenaar van een bar buiten de Vault.

Marcus - sheriff Brocken Hills. De vertegenwoordiger van de Super Mutants.

Myron - geen vechter, en een medisch genie.

Skynet - bewaken militaire basis. Op basis van de menselijke hersenen, kunstmatige intilekt.

Janet Lynette - de belangrijkste stad van toevlucht.

Tandy - NKR president.

Harold - een vertegenwoordiger van de geesten.

Frank Horrigan - chief tegenstander, super mutant.

Goris - Death Claw - albino onderzoeker.

Lenny - gul - Dokter.

Game Fallout 2 is geen enkel probleem in de passage is niet het belangrijkste ding, wees voorzichtig. Het kost je een lange tijd. maar als je bekend bent met de trucs zijn, zal het snel voorbij.

De graphics verbeterd, maar nog niet zo veel aandacht besteed aan hoe het eerste deel. Maar om de schoonheid van de ontwikkeling van gebeurtenissen als je kunt voelen. Vooral wanneer aangevuld met een uitstekende geluidsspoor.

Game Fallout 2 download Je hebt altijd tijd. Belangrijkste durven te sterven voor hun overleven kameraden in het asiel. Alles ligt in jouw handen. Goed spel!

 

Fallout 2