Bladwijzers

Fallout 4 vr

Alternatieve namen: Fallout 4 BP

De game Fallout 4 VR voor virtual reality.

Nu is er een trend van massa-verschijning van games met gepromote merken. Onder hen, op de E3-tentoonstelling in 2016 en 2017, werd het rollenspel Fallout 4 VR van de ontwikkelaar Bethesda Game Studios gepresenteerd. Zijn eigenaardigheid is dat het een aangepaste versie van Fallout is voor het virtuele HTC Vive-apparaat.

Om wat de pen van de auteurs al heeft achtergelaten, waren de meeste spelers onder de indruk en waren ze enthousiast over de wens om sneller te handelen. Er moet echter worden opgemerkt dat er in sommige gevallen een ongewenst effect van "zeeziekte" is. Dat wil zeggen, mensen die lijden aan de golf, in glazen van virtuele realiteit, ervaren dezelfde sensaties als wanneer ze rollen. Maar de rest zegt dat onderdompeling in een enorme surrealistische wereld, het is "Wow! "en een echte" hersenexplosie "!

Eerbetoon aan het verleden.

First, speel het spel Fallout 4 VR is slechts gedeeltelijk beschikbaar om kleine games minigames uit te voeren. In de tussentijd werken de auteurs aan de laatste hand aan globale taken, je kunt ronddwalen in een open wereld en de functies ervan bestuderen.

Volgens de Fallout-verhaallijn bevinden spelers zich in de wereld na een nucleaire oorlog die de aarde in een verschroeide woestijn veranderde. Overleefde slechts een handjevol mensen die zich schuilden in uitgeruste uitrusting. Bunker nummer 13 zou pas 200 jaar later worden geopend, maar het sterke tekort aan waterbronnen diende als een goede reden om het eerder te openen. Een vrijwilliger kwam eruit en gaf hem de opdracht om binnen 150 dagen een waterchip te vinden. Maar als het mogelijk is om met de handelaren af ​​te spreken dat ze water aan het asiel zullen leveren, kan de reistijd met nog eens 100 dagen worden verlengd.

Tijdens zijn tijd aan het oppervlak, komt een inboorling begrijpen hoe gevaarlijk de situatie is. De vervuilde lucht veroorzaakte te veel mutanten om te verschijnen en ze blijven vermenigvuldigen. Dit suggereert dat er een bron is die mutatie bevordert, en daarom moet deze worden vernietigd. Vanaf hier wordt duidelijk dat de missie met water nog maar het begin was en dat er nog veel werk aan de winkel is. Allereerst moet de bron van infectie worden geëlimineerd en mag de leider van het gemuteerde niet in het algemeen worden achtergelaten. Wanneer alle missies zijn voltooid, keert de persoon uit het asiel terug en rapporteert aan de supervisor over het verrichte werk. Hij luistert naar het verslag, bedankt voor zijn dienst en vraagt ​​hem cultureel het asiel te verlaten, uit angst dat hij tweedracht zal zaaien onder de rest. Dus de held is in de woestenij.

Evenementen van de toekomst.

Nu, wanneer u Fallout 4 VR kunt downloaden, gaan spelers naar Boston. Voordat je volledig de post-apocalyptische wereld ingaat, zul je een paar ogenblikken voor de ramp zien. Ironisch genoeg zul je de enige overlevende zijn, niet alleen in deze vreselijke oorlog, maar ook uit het gesticht 111. Om je op je gemak te voelen, kun je ronddwalen, de omgeving verkennen, contact maken met de omringende objecten. Ben je volledig begonnen met spelen in Fallout 4 VR, dan moet je specifieke taken uitvoeren:

  • Open nieuwe locaties
  • Verzamelen artefacten
  • Contact opnemen met characters
  • Vernietig Monsters
  • Verbeter uw gear
  • Maak items
  • aan
  • Zanimatsya stroitelstvom

Foutout 4 VR, dit is een levende wereld met een geüpdatet vechtsysteem en andere functies. Er zijn te veel afschuwelijke beesten in de buurt die moeten worden vernietigd. Ze worden agressiever en assertiever en dit vereist voortdurende verbetering. Eigenlijk is dit een dynamische actie waarbij je snel beslissingen moet nemen, locaties en wapens moet veranderen. Vergeet niet om de woestenij te verkennen, want in de caches is er altijd wel iets om te profiteren. Doorgewinterde jagers weten dit echter zonder te vragen.

 

Fallout 4 vr