Bladwijzers

Fallout: Revival Online

Alternatieve namen: Fallout: Revival Online

Fallout: Revival Online - browser-mystieke genre, post-apocalyptische thema. Als u niet al in de eerste ging zitten om computerspelletjes te spelen, dan moet je al bekend met de wereldberoemde spel - Fallout. Fabrikanten hebben het verbeterd, maakte een interessante voortzetting van de gevechten voor de fans - Fallout: ". Regeneratie" Revival Online bewust vertaald

Game Fallout: Revival Online is gemakkelijk te gebruiken, dus je kunt het niet alleen afspelen op uw computer, maar ook op de telefoon. Want alles is goed voor het spel is niet de bedoeling opgehoopte systeemvereisten. Hoeft alleen

• de gemiddelde parameters van de apparatuur;

• doet;

• verbinding met het internet.

Fallout: Revival Online registratie is ook niet geven u een hoop gedoe. Al snel zul je in staat om vorm te krijgen in het spel tijdens het spel Fallout: Revival Online. Wij raden u aan om de juistheid van de verstrekte persoonlijke gegevens, zoals e-mail te controleren. Het zal u de update en alle belangrijke informatie over het spel te sturen.

Ga

1. Bezoek de officiële site van het spel Fallout: Revival Online;

2. Kies Sectie - registreren;

3. Voer uw login;

4. selecteert u een vloer die u voldoen;

5. voert u het adres van uw huidige e-mail adres;

6. bedenken en opschrijven van uw wachtwoord, bestaande uit ten minste zes karakters, adviseren we hem nergens anders niet toe te passen;

7. Klik op het item - te registreren.

En dan krijg je op het einde is nog niet vergeten stad Water City - de enige overlevende van de ramp, die allemaal hetzelfde gebeurd. Speel online game Fallout: Revival online moet nogal voorzichtig. Omdat gedurende het spel kun je gevaar verwachten niet alleen uit verschillende monsters, maar ook van dezelfde mensen, net als jij. Wereld is vol van de overlevenden, funky wezens die niets om te overleven hebben. Ze komen in opstand tegen elkaar om te overleven - een oorlog begint. En u deelnemer.

In Fallout: Revival Online spelen U zult toegang tot een beroep dat je wilt. Aangezien de mogelijkheid tot een klasse of ras kiest niet beschikbaar. Je leven, het geld dat ik afhangen van de keuze van een beroep, net als in het echte leven. U kunt er: Hardwerkende, Kok, Smid, Apotheker, agressieve vechter, onderzoeker of Supervisor. Stad is hersteld na een nucleaire explosie, dus er zijn woonhuizen en markten waar je alles wat je nodig hebt kan kopen.

Misschien is het spel Fallout: Revival online aanwezigheid kunt u alle behagen om comfortabel te leven

• privecabanas;

• Winkels;

• markt;

• Bank;

• jacht den;

• arena;

• en zelfs een strip bar.

In het spel kun je spelen Fallout: Revival Online gratis, maar nog steeds een deel van de noodzakelijke elementen voor het leven dat je moet kopen voor echt geld.

Graphics, een lekker mystiek en passende muzikale begeleiding.

Je hebt al besloten om te spelen? Het gevoel alsof je wakker als het dragen van een speciaal pak specifieke, waarin ten minste toont het verschil tussen een man en een vrouw.

 

Fallout: Revival Online online registratie