Bladwijzers

Family Farm

Alternatieve namen: Familie schuur

Family Barn - uw persoonlijke dacha

Kinderen vinden het heerlijk om met hun ouders naar een landhuis te gaan. Dit is een kans om de natuur te bezoeken, te zonnen en te spetteren in de rivier, te dartelen met vrienden, aardbeien te eten, appels en krenten. Maar als je geen zomerhuis hebt of het nu niet het seizoen is, zal het Family Farm-spel het volledig vervangen.

Dit is een heel mooi speeltje in cartoonstijl, waarbij elk detail er kleurrijk uitziet, in rijke kleuren, met duidelijke afbeeldingen. Het is ontworpen voor entertainment op een computer, maar het kan ook op Android worden geïnstalleerd, zodat u altijd een pocketboerderij binnen handbereik hebt en Family Farm zo snel mogelijk kunt spelen. Nu zijn je vrienden er altijd, omdat browsergames zo zijn gebouwd dat echte spelers tegelijkertijd wonen, hun land besturen en online communiceren. Hier ontmoet je nieuwe mensen en maak je vrienden, ook als ze aan de andere kant van de aarde wonen.

A leuke boerderij-opdracht

Om te beginnen moet je een registratie voor een familiebedrijf hebben om toegang te krijgen tot alle functies van het spel. De procedure is u zeker bekend: we informeren de e-mail, bedenken een wachtwoord en naam in het spel en voeren de gegevens in bij het voorgestelde registratieformulier. Het belangrijkste is om het wachtwoord en de naam te onthouden om vanaf elke computer toegang te krijgen tot het account. Natuurlijk moet je ze geheim houden, zodat niemand je pagina kan binnendringen.

Nu, wanneer u al een volledige eigenaar van een klein stuk land bent, begin het te ontwikkelen:

 • Stel de plots in met verschillende gewassen
 • Plantdieren: paarden, koeien, schapen, pluimvee
 • Rendementen
 • verzamelen
 • Bouw een fabriek voor het verwerken van producten
 • Sell en buy
 • Vriendschap met buren

Plaats de velden en productiefaciliteiten voor het gemak naast elkaar zodat de melk onmiddellijk in zure room, kwark, kaas kan worden omgezet. Bouw molens en bakkerijen met een tarweveld. Al snel ziet jouw plantage er verzorgd uit en netjes verdeeld in sectoren, waartussen paden van kiezels, bloeiende struiken en fruitbomen zijn uitgespreid.

Vergeet niet dat iPlayer Family Farm een ​​simulator is, dus alles is hier geloofwaardig. Als de planten niet worden bewaterd, zullen ze verdwijnen en kun je de oogst niet afmaken. Dit zal andere problemen met zich meebrengen - het gebrek aan grondstoffen voor verwerking en het eindproduct. En als u de taak niet hebt voltooid, zult u verliezen lijden. Maar aan de andere kant, voor de verkochte goederen, ontvangt u gouden munten, bonussen en prijzen, waardoor u in staat zult zijn om door te gaan naar de volgende spelfase, waar nieuwe gebouwen en kansen zullen openen.

Laat het spel er simpel uit zien, maar het is een bedrieglijk gevoel. U moet een inspanning leveren om het gewenste resultaat te bereiken. Laat je pennen en word geen vuile aarde, werk eraan om veel te zijn. En wanneer de economie groeit, zullen de belangrijkste assistenten nieuwe mechanische, verbeterde overnames zijn.

Op de kenmerken van de game

 • Game Family Barn wordt aan spelers aangeboden voor free
 • Talking met andere deelnemers vindt nieuwe en interessante people
 • Het is noodzakelijk om zaailingen te planten, zaaigoed te zaaien, bomen te planten, struiken en bloemen
 • Kleur de volwassen oogst
 • Producten beschikbaar vanaf 200-t
 • Verdien meer dan 100 trofeeën
 • Neem bestellingen aan en voer ze uit voor een vergoeding - munten en geschenken
 • Updates diversifiëren de functionaliteit van het spel en zijn taken

concurreren met andere gamers in boerderijprestaties, paardenrace, verdienen meer dan anderen. Beginners zullen een inleidende training ondergaan, die de nuances zal verklaren en zal helpen om zich te vestigen. Verdere controle gaat naar u, en alle fouten met prestaties zijn van u afhankelijk.

 

Family Farm