Bladwijzers

FantasyRama

Alternatieve namen: Fantasie Frame

FantasyRama - fantastische browser strategie spel. Meestal gemaakt voor meisjes. Omdat het geen geweld en hadkornogo perceel met een zee van bloed. FantasyRama spel vol fantastische karakters. Ze wachten, wanneer zal er een waarmee hun wereld bloeien, zullen ze opnieuw verschijnen de vreugde, en zal nooit verdrietig.

Voordat het spel moeten kijken naar de systeemeisen FantasyRama online:

• gemiddelde pc-instellingen;

• verbinding met het internet.

In dit stadium kun je naar je in de game design. FantasyRama Registratie is eenvoudig, maar de juistheid van deze gegevens:

1. bezoek de officiële site van de game FantasyRama;

2. Voer uw login bestaat uit niet minder dan vier letters of cijfers;

3. bedenken en opschrijven van uw wachtwoord, die 4-45 letters of cijfers toegestaan;

4. herhaal eerder opgegeven wachtwoord, en vergeet het niet, want hij moet nog in te loggen op het spel;

5. Voer uw geldig e-mailadres;

6. selecteer de dag, de maand en het jaar van uw geboorte,

7. als u akkoord gaat met de algemene voorwaarden privacy policy - aanvinken;

8. als u instemt met interessant nieuws-tick ontvangen;

9. tik op "gratis spelen nu."

Je bevindt je in een sprookjeswereld. De situatie hier is: een wonder in dit land is de machtige boom des levens, en met hem in de problemen. Het is triest, het is niet genoeg liefde en aandacht. En toch mensen ophouden te dromen, fantaseren. En met uw hulp, zal hij tot leven komen. U hoeft alleen maar dromerig, aardig, vriendelijk en altijd het spel te spelen.

Voordat u een originele boerderij opent fantastisch, meest onzichtbare kleuren.

Uw taak is om je boerderij vol bloemen groeien, en verhogen elfen feeën. Er is een standaard proces - constant water geven, bemesten, kruising, oogsten, en natuurlijk diverse monetaire functies.

In het spel ontmoet je Nala feeën, die u laat kennismaken met zijn boerderij.

Speel FantasyRama een plezier ding om het proces van het verhogen van uw afdelingen volgen. En op het einde van de grote boom voortdurend in bloei, barsten reserves van de rijkdom van het aantal van je harde maan kristallen, en de magie nooit ophoudt te wonen in deze mystieke wereld, al haar inwoners.

In FantasyRama spelen een zeer onderhoudend en niet gezien als de tijd verstrijkt. Maar u zult ervaren alleen maar positieve gevoelens die afkomstig zijn van elfen, feeën en alle wonderlijke wezens van deze planeet.

Op het scherm voor je zal worden gepresenteerd met alle noodzakelijke functies, in welk geval er aanwijzingen overal. Dit spel is niet zo'n serieuze aanpak nodig, zoals andere spellen, hier kunt u ontspannen en genieten van de sfeer.

FantasyRama online lokt haar aangename en afbeeldingen van hoge kwaliteit, levendige personages en de omgeving aangenaam, melodic melodie op de achtergrond. Dit alles helpt om te ontspannen, een ontspanning sessie besteden. Belangrijk is niet beledigen lokale wezens.

Meisjes spelen niet voor tijd, start het spel. Veel succes!

 

FantasyRama online registratie