Bladwijzers

Van Faro

Alternatieve namen: Van Faro Online, BOAR

C Vandaag kijken we naar de wereld van ongebruikelijke BOAR. BOAR online - it MMORPG (MassiveMultiplayerOnlineRole-PlayingGame), die loopt in de browser zonder extra software te installeren, patches of klanten. O nlayn spel van Faro in uitvoeren in de geest van de fantasie, met karakteristieke is haar originele en unieke gevoel voor humor. Het spel heeft een eenvoudige, intuïtieve interface en geweldige graphics.

Dus beginnen met een duik in de wondere wereld van Faro online, moeten we eerst van alle register. Doe mee met het spel is vrij eenvoudig en BOAR praktisch geen problemen veroorzaakt, maar we het registratieproces opnieuw te beschrijven. Na het klikken op "Registreren" op de hoofdpagina van de site zal worden gevraagd om uw persoonlijke gegevens in te voeren. U moet het adres van de mailbox waarmee de communicatie met ons zal zijn, kies een wachtwoord en kies een geheime vraag om uw wachtwoord opnieuw in te stellen voor het geval u vergeet in te voeren. U moet ook de gebruiker overeenkomst overeenkomst met online games BOAR en naleving van de regels van het spel zelf te specificeren. Natuurlijk, lees de tekst van de overeenkomsten kunt u een overgang op de desbetreffende link te maken. In het geval van succesvolle registratie wordt u meegenomen naar het creëren van karakters pagina, als er een onverwachte situatie (bijvoorbeeld gekozen mailbox druk), wordt u gevraagd om andere gegevens in te voeren. BOAR online spel is een van de eerste, waar u het uiterlijk van de speler zo kleurrijk opties kunt kiezen. U kunt een karakter aan te maken, met behulp van een paar tweaks

Character klasse, die de manier van spelen van de tekenset van wapens, alsmede de kenmerken van de held definieert. In het spel zijn er 5 van de klassen "Warrior", "Moordenaar", "Priester", "Mage" en "Ranger". BOAR online spel biedt een goed evenwicht van de klassen, zoals Warrior gemakkelijk omgaat met de moordenaars en de Rangers, maar de aanval magiërs en priesters toebrengen verwoestende schade waaruit soldaten zijn kwetsbaar. Tegelijkertijd priesters gemakkelijk overmeesteren mages aanvallen waardoor ze een krachtige magische schild beschermt. Krijger zal in een gevecht met een priester uitgeput door het vermogen om zichzelf te genezen van de Priester. Online game BOAR bevat eveneens alle andere personages sterke en zwakke punten. Ook, elke klas heeft zijn eigen tak van klasse vaardigheden - specifieke vaardigheden.

- Naam: kies een unieke bijnaam met de Latijnse of cyrillische tekens.

BOAR Registratie kunt u het uiterlijk van het gebruik van verschillende opties voor het kiezen van welke we kunnen inspelen op zichzelf of om de beslissing toe te vertrouwen aan de computer aan te passen. Verantwoordelijk voor het verschijnen van

- De vorm en kleur van de ogen.

- Vorm kapsels.

- Haar.

- Vorm baard. (Voor mannelijke tekens)

- Huidskleur.

- De kleur van de kleding.

Finished selecteren van kenmerken van het personage, klikt u op de knop "Create".

BOAR online registratie niet veel van uw tijd in beslag nemen, dus wees niet bang van hard woord "registratie" te zijn.

Speel het spel online kunt BOAR vanaf elke computer die toegang heeft tot het internet, omdat het systeem eisen zijn zo klein dat nu nauwelijks voldoen aan een computer die er niet aan voldoet. Meer wennen aan de interface van het spel waarmee we moeten werken. Er zijn vele functionele ramen en drop-down menu's. Om het spel online te spelen BOAR moeten we een aantal relevante elementen van de interface herinneren. Onder het scherm zijn knoppen voor toegang tot belangrijke controles. Hier zullen we de toegang tot de vaardigheden van het personage, zijn rugzak, kaart of lijst met quests, etc. zie Karakter informatie toont het niveau van het leven, mana, ervaring, evenals een portret van het personage. Met het chat kun je BOAR communiceren met andere spelers in de groep gevechten of confrontatie te regelen 1 op 1 spelen.

Nu Details over de BOAR wereld, is een van de werelden van het evenwicht, dat is het rijk van de Harmonie en de onderkant van de Werelden. Het is de thuisbasis van vele verschillende wezens van verschillende rassen. Hier kunt u mensen, magische elf uit het Betoverde Bos te ontmoeten, als je wilt kun je de voet bewoners zien - gnomen en dwergen, evenals nors orcs, die zich bezighouden met jagen, vissen en andere visserij.

In BOAR een enorm continent, dat zich uitstrekt van west naar oost. Oceaan water om hem heen, maar niemand weet of er nog andere eilanden en continenten in deze eindeloze watermassa. Tegen het midden van het land groeide alleen massief - top van de Draak, die onderdak in hun rots gnomen en dwergen gaf. Westen ligt het plateau en het oostelijke deel van de Arcadia - het land is bezet door troepen Hunt krachten van de duisternis. BOAR kun je spelen en vergeet de grijze dagelijkse leven van de echte wereld en om je hoofd onder te dompelen in de confrontatie van de vijf races, is er een plaats precies waar je karakter.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more