Bladwijzers

FAR7

Alternatieve namen: FAR7

FAR 7 online - verslavend browser- MMORPG fictie genre spel, dat de zich ontvouwende gebeurtenissen in de kosmos. Geschiedenis zegt dat de aarde al lang geleden overleden. Er was niets dat zo vertrouwd aan mensen was. En nu moeten ze wennen aan de onbekende breedtegraden beangstigend zijn grootsheid van de kosmos. Dit neemt u mee naar een wereld waar, dankzij de moderne motor HTML5, Canvas en SVG planeten draaien, de sterren fonkelen mysterieuze licht en dartel ruimteschepen reizen door de ongewone universum. Je zit achter het stuur van je eigen ruimteschip en gaan voor een avontuur. Verheug u op de gevechten, verkwikkende muziek, onvergetelijke vlucht in real-time, spannende missies, de mogelijkheid om de handel en meer verbazen. Iedereen die begint te spelen FAR7 vrij snel ontdekt dat hij niet uit de buurt van de aanscherping van de gameplay kunnen breken. Stap terug in de virtuele wereld, leven volgens de regels, en doe grote dingen!

Word een volwaardig lid van de ruimte gemeenschap zal FAR7 registratie. Je zult in staat zijn om het spel in te voeren vanaf een geschikte sociaal netwerk. Als je een pagina VKontakte op Facebook of Twitter, zijn er geen problemen. Zo niet, hoeveel werk je nodig hebt om een ​​account aan te maken door het schrijven van het e-mailadres, gebruikersnaam en wachtwoord?

Systeemeisen zijn niet te hoog, dus het spel is beschikbaar voor PC bezitters Far7 met gemiddelde parameters. Merk echter op dat hoeft een modern. Bijvoorbeeld, Firefox, Chrome of Safari. Immers, het project maakt gebruik van de nieuwste web-technologie.

Laten we eens een kijkje op wat is een spel FAR7. Het is echt een enorm universum waar er is altijd ruimte voor heldendom. Het is een ruimte waar ontmoet je collega-betrouwbaar en in staat om zich te meten tegen waardige tegenstanders. Deze sector is in de diepe ruimte, waar zowel voorkomen ups downs. Het belangrijkste is - altijd optimisme en geloof te behouden voor de toekomst. Beginning FAR 7 te spelen, vindt u dat in deze wereld voortdurend weven. Er is een bos van vijanden en jagers die ervan dromen om je te vernietigen. Om niet alleen te zijn met hun problemen kunnen lid worden van de clan. Verplaatsen van de ene planeet naar de andere, zul je gelijkgestemde mensen overal te vinden. Natuurlijk, als je sterk genoeg voelt, niemand stopt om de planeet alleen redden. Maar iedereen die probeert om te vechten als onderdeel van een enorme vloot, het bestrijden van de zelfde waarderen de voordelen van deze stijl van spelen.

De belangrijkste bron is het erts. Vanwege haar herhaaldelijk conflicten. Erts kan winnen of te stelen, en eenvoudig te produceren of te kopen in goed vertrouwen. By the way, als je het gevoel dat een waardevolle bron en je genoeg hebt, en kan een deel verkopen. Wat zou interessant zijn om te doen, dus het is voor onderzoek en uitvindingen. En de makers bieden veel puzzels die zelfs de doorgewinterde gebruiker zal voldoen. Hier, iedereen kiest wat hij het leukst vond. Zodat gamers kunnen genieten van de mogelijkheid van een vrije keuze.

Jongens uit Minsk, zaaien in zijn atelier, werkte aan glorie. Gebruikers heeft het originele ontwerp, dat brengt niet alleen in de toekomst, en kunt u met volle teugen te breken. Vechten piraten, robots, buitenaardse wezens, deelnemen aan groep gevechten en wees niet bang voor degenen die je niet wilt een duel noemen. Go for it! Ahead duizelingwekkende overwinning!

Start het afspelen van FAR7 gratis nu en voor altijd zult vergeten wat luiheid op uw gemak! Waardeer dit revolutionaire project op hun eigen ervaring. Het is veilig om te zeggen dat de teleurstelling niet wordt bedreigd. We kunnen alleen maar wensen u veel geluk en een prettig verblijf!

 

FAR7 online registratie