Bladwijzers

Far Cry

Alternatieve namen: Far Cry

Far Cry - een computerspel in het genre van de first-person shooter. Far Cry spel vrij helder en bewogen. Zoals in elk spel van dit genre van computer Uw taak is om in leven te blijven. Dit uiteraard met uitzondering van de doelen die in het spel moet worden bereikt. Dit spel kreeg onwerkelijk populariteit binnen minder dan zes maanden na de verkoop. Iets ongewoons verbergen in dit spel. Zeker je al barst van nieuwsgierigheid, en je hebt verbrand in de wereld van het spel en download het spel Far Cry.

Wil je advies geven en in geen haast om te beginnen om kennis te maken met het spel, althans oppervlakkig, met recensies van tekst en video reviews. En dan kunt u gemakkelijk het spel Far Cry downloaden. In Far Cry spel onmiddellijk nadat u het download proces te starten.

De hele plot van het spel vertelt je over het leven van een ex-commando. Speel Far Cry Je zult het aan hen, de belangrijkste held van het spel, is het geen wonder dat hij ervaring op militair gebied heeft. Het spel vindt plaats op het prachtige uitgestrektheid van tropisch paradijs eilanden in de Stille Oceaan Kabat. Je tegenstanders zullen de mensen betrokken bij de ontwikkeling van de mutatie van het virus. Je ontmoet op de weg al besmet primaten.

Met inbegrip van je karakter aan u en u te helpen bij de barrière, dat wil zeggen, vijanden zullen zijn die personages:

• Jack Carver;

• Valerie Constantine;

• Doyle;

• Kolonel Richard Crowe;

• Dr Krieger.

Jack Carver - eigenlijk je karakter. Eigenaar verhuurbedrijf waterweg. Betrokken bij de missie al aankomen op het eiland.

Valerie Constantine - CIA-agent undercover. Jack vraagt ​​om hulp bij de vervulling van zijn opdracht. Nadat het plan is geopenbaard schendingen Jack.

Doyle - ingenieur, undercover. Gestuurd om de situatie op het eiland te verduidelijken. Jack vermoord.

Kolonel Richard Crowe - een huurling, hoofd voor de bescherming van het eiland.

Dr Krieger - de belangrijkste vijand in het spel. Meester van alle laboratoria op het eiland om speciale materialen te ontwikkelen.

Voer elke Far Cry missie is van het grootste belang voor de verdere ontwikkeling van de gebeurtenissen. Ook dit alles is gelet op de grootte passages. Alles, zoals gebruikelijk, begint met een training mode. Ontwikkelaar biedt u de keuze uit verschillende manieren om het doel van het spel te bereiken.

Voor al deze avonturen, je held, natuurlijk, kan niet overleven zonder wapens. Dat wapen Far Cry gepresenteerd, kan niet een kolossale verscheidenheid zijn, maar de meest noodzakelijke.

En altijd met uw Jack Carver is er uitrusten items: verrekijker, zaklamp, nachtkijkers, set explosieven, EHBO-kit, kogelvrije vesten, toegangskaarten en communicator.

Spel Far Cry behulp expressieve en heldere graphics zal je betrekken bij de wereld van reizen zo geweldig paradijs op aarde. Meer en muziek, goed gekozen ter ondersteuning van de algemene situatie onderstreept het punt. Rondom echt en willen genieten, maar je missie niet zal u rust geven. We moeten opschieten. Haast en je, omdat iedereen voor uw hulp wacht. Vergeet niet om te raadplegen het spel Far Cry zijn kameraden. Iedereen moet zich voelen als helden.

Goed je speelt! Dank u voor uw aandacht!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more