Favorieten

Far Cry 2

Alternatieve namen: Far Cry 2

Far Cry 2 - een computerspel in het genre van de first-person shooter. Spel Far Cry 2 is het tweede deel van een serie van games Far Cry, zonder rekening te houden verschillende toevoegingen. Maar er is geen donkerder dan een voortzetting van de gebeurtenissen van het verhaal, en er is geen verbinding met het publiek. Het spel is niet zo populair geweest, maar toch heeft ook een flink aantal van zijn fans. Elk spel heeft zijn eigen bijzonderheid. Ik probeer te begrijpen waar ze vandaan komen, wat is het aantrekken van alle in het spel. Speel Far Cry 2 kan alleen alleen te zijn, want door het ontwerp alleen single-user mode. Je karakter is voor u klaar.

Mogelijk al in een haast om snel te downloaden Far Cry 2, en verloren in de gameplay. Of kunt u kennis maken met het spel in eerste instantie, het lezen en beoordelen van de beoordelingen. En moedig met vertrouwen download game Far Cry 2.

U bent hier op het grondgebied van een Afrikaans land, zoals het leger, en het ene doel - de eliminatie uit de wereld van de illegale wapenhandelaar. Immers, tot op zekere hoogte, het was van hem aanhoudende burgeroorlog aan de gang tussen de twee strijdende partijen: Ofoten - United Front Work Bevrijders en SNA - Union Popular Resistance. Vaste steden, en laat niemand niet vrijgegeven. Maar het wapen gewoon niet eindigen. Meer overlevenden en burgers onder dreiging van infectie van verschillende ziekten. In het algemeen, alles in een fatale aandoening. Er is gewoon niet genoeg en je, of liever je karakter.

In het spel betrokken worden dergelijke tekens:

• Jakhals;

• Ruben Oluvagembi;

• Addy Mbantuve;

• Oliver Tambossa;

• Leon Gakumba;

• Prosper Kouassi.

Jackal - de belangrijkste schurk in het spel. Leverancier van wapens aan de stad. Lot hangt af van de hoofdpersoon.

Ruben Oluvagembi - overlevende journalist die de held vraagt ​​om hulp bij het zoeken naar records een gesprek met de Jackal. Overleefde in deze voorwaarden.

Addy Mbantuve - wreed en dominant karakter. Ofoten een organisatie leidt. Werd geslagen tot de dood vijanden.

Oliver Tambossa - Major beheert SNA. Niet de oorlog overleefd.

Leon Gakumba - arts, dat daarna in Ofoten. Hij onderging de dood.

Prosper Kouassi - led straat boeven in Pale. Inbegrepen in de SNA werd later gedood.

Alle aan je Far Cry 2 missies worden uitgevoerd met moeite uitgevoerd. En daar op de weg om te komen tot het belangrijkste doel. Uiteindelijk bereik je tot het besef dat ook moet sterven, omdat je waarschijnlijk besmet.

Bij het bereiken van al uw doelstellingen om Far Cry 2 wapens zoals machetes, geweren en machinegeweren, sniper rifles, pistolen - machinegeweren, shotguns, lichte granaatwerpers, pistolen, explosieven, vlammenwerpers, mortieren, en nog veel meer. Ook extra versie krijg je een vulling.

Heeft ook diverse transport, die helpt om de grote afstand tot het doel te overwinnen.

In het spel Far Cry 2 is niet moeilijk, gewoon zorgen van het leven. Een spel Far Cry 2, van haar kant, met een vrij goede graphics, met de maximaal mogelijke overdracht realiteit van de gebeurtenissen zal je helpen.

Goed spel! Dank u voor uw aandacht!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more