Bladwijzers

Far Cry 3

Alternatieve namen: Far Cry 3

Far Cry 3 - een computerspel in het genre van de open wereld FPS met elementen van RPG. Far Cry 3 spel gaat om een ​​reis te overleven op het eiland, een tropisch paradijs op aarde, Hand Island. Game blij zijn fans toegang tot de niet al te verre 2012. Dit is het derde deel van een interessante geschiedenis van de games Far Cry. Maar is het niet een vervolg, want het heeft niets te maken met de vorige delen, behalve dat de actie gebeurt in alle games op de eilanden, in de jungle. Het spel aan populariteit gewonnen, kan niet zoals zijn voorganger. Je held zal niet alleen de confrontatie met de vijanden. In het algemeen staat het spel.

Haast om de site te bezoeken en te downloaden Far Cry 3. en voordat het is niet vergeten te lezen van de review en bekijk de video - beoordelingen. En dan kun je het spel en Far Cry 3 downloaden.

Speel Far Cry 3 wakker op het eiland, die tot stilstand kwam met zijn broers en vrienden. Maar niet met succes te krijgen in de handen van de opstandige stam lokale piraten.

Wanneer je ontsnappen met zijn broer, het je lukt om te ontsnappen, en je broer sterft. En je in de piraten die organisatie zich verzet tegen - plaatselijk verzet.

Als gevolg daarvan krijgen we de volgende in-game personages:

• Jason Brody,

• Waas Montenegro;

• Grant Brodie;

• Dennis Rogers;

• Lisa sneeuw;

• Oliver Carswell;

• Keith Ramsey;

• Daisy Lee;

• Riley Brodie;

• Sam Baker.

Jason Brody - protagonist van het spel. Niet echt bewust van wat er staat in de strijd is.

Waas Montenegro - het leiden van een bende piraten, heel wreed.

Grant Brodie - u een oudere broer Jason. Waas doodt hem.

Dennis Rogers - de leider van de opstand, wordt vriend van Jason.

Lisa Snow - geliefde Jason. Lot hangt af van uw keuze, eindigt het spel.

Oliver Carswell - een vriend van de hoofdpersoon.

Keith Ramsey - vriend Jason.

Daisy Lee - meisje Granda.

Riley Brodie - je hebt een jongere broer van de hoofdpersoon.

Sam Baker - vertrouwd zijn met de spion spel en wordt een metgezel voor Jason.

Daardoor Far Cry 3 missies die zich zullen voordoen in de weg zal worden gekoppeld aan de verwezenlijking van de belangrijkste doel - de bevrijding van het eiland tegen piraten te helpen weerstaan.

En ik heb u gegeven om Far Cry 3 wapens helpen in de hoeveelheid van ongeveer 39 soorten. Het is krachtig genoeg om het eiland te verdedigen.

In het spel kan Far Cry 3 te spelen in verschillende modi: single-player, multiplayer en co-op. Coöperatieve biedt jou en je drie andere kameraden om bepaalde opdrachten uit te voeren. Een respectievelijk multiplayer mode betreft teams van helden ook te maken met het netwerk.

Er wordt ook voorzien, op uw discretie, twee manieren om de ontwikkeling van de gebeurtenissen in het einde van het spel. Leven hangt van veel tekens.

Spel Far Cry 3 behaagt uitstekende graphics voor een betere overeten werkelijkheid gebeurtenissen. En muziek uitgedund het algemene beeld van de gebeurtenissen in het spel voltooit.

Bewoners van het eiland moest worden geholpen, omdat je zelf de haat en geweld jegens mensen piraten voelen. Alleen jij en je kameraden en er is niet genoeg. Schiet op de stroom van gebeurtenissen treden.

Succesvolle gameplay! Dank u voor uw aandacht!

 

Far Cry 3