Bladwijzers

Far Cry Primal

Alternatieve namen: Far Krai Primal

Far Cry Primal-game in het Mesolithicum.

Fans van een serie shooters wachtten op een echte verrassing toen het bedrijf Ubisoft Montreal zijn nieuwe project uit de Far Cry-serie presenteerde. De singleplayer-game Far Cry Primal in het avontuurlijke avonturenfilmpje besloot om gamers naar het stenen tijdperk te sturen, uitgerust met wapenstokken, bijlen en hen dwingen te overleven in het wild.

Reeds bekend dat de download van Far Cry Primal voor One Xbox en PlayStation 4 23 is. 02. 2016 en 1 maart op Windows. Het product wordt vrijgegeven in de collectie en elektronische edities, en als in het eerste geval het spel fysieke goederen bevat, zullen de tweede spelers extra wapens en missies ontvangen.

In de wereld van wilde dieren.

Man went niet om vijanden te bestrijden. Dit vermogen draagt ​​hij in zich sinds het Stenen Tijdperk, toen er geen vuurwapens, uitrusting en voordelen waren die overleven na verwondingen en ziektes. De primitieve mens kon alleen rekenen op zijn eigen kracht, sluwheid, behendigheid, snelheid en nauwkeurigheid.

Mensen zijn ook dieren, maar weerloos in hun oorspronkelijke vorm. Ze hebben geen scherpe klauwen en sterke hoektanden, ze zijn in snelheid en sterkte inferieur aan dieren, maar intelligentie heeft nog een ander voordeel. Stenen en hout worden omgezet in wapens, ter vervanging van de ontbrekende attributen van anatomie.

Als je de enige overlevende van de stam uit Takkar speelt, zul je aan het sleutelen zijn:

 • Luki
 • Tops
 • Dubinki
 • Kopya

Zelfs stenen die kunnen worden gegooid bij dieren of vijandige leden van andere stammen zijn geschikt.

Herae wil de moord op een familie graag wreken en een nieuwe plek vinden in zo'n wrede wereld. Alleen gelaten, vertrouwt hij aanvankelijk alleen op zichzelf, maar dan leert hij woeste roofdieren temmen en helpen ze hem in schermutselingen. Wie had gedacht dat sabeltandtijgers, beren en wolven de kant van de mens zouden kiezen, maar dit is zo en nu wordt de jacht op mammoeten succesvoller. Een groot karkas geeft niet alleen veel vlees in een warme huid gemakkelijker op te warmen, en de botten kunnen ook met voordeel worden gebruikt. En als je de uil temt, wordt ze een uitstekende verkenner, kijkend naar het uitgestrekte territorium tijdens de vlucht.

Prehistorische en moderne mensen zijn niet veel anders: er zijn vriendelijke en agressieve mensen. Takkar zal vertegenwoordigers van beide partijen ontmoeten in Oros, en als sommigen van hen nieuwe kennis krijgen, zullen anderen hem dwingen om mee te doen aan veldslagen, maar daarin zal hij sterker en meer ervaren worden, wat hem zal helpen de situatie het hoofd te bieden.

Een leidende figuur heeft twee missies: overleven in omstandigheden van constant gevaar en mondiaal om de leider van alle Oros te worden. In beide gevallen moet je altijd op je hoede zijn en naar het doel toe bewegen, nieuwe vaardigheden beheersen.

 • Productie van arbeidsmiddelen
 • Maak wapens 10001
 • Vink voor eten
 • Start een vuur om warm
 • warm te houden
 • Gebruik beschikbare materialen voor benefit
 • Ontwikkel je stam en maak hem onoverwinnelijk
 • Probeer dat je de gevaarlijkste roofdier in het gebied en een competente leider
 • kunt zijn

spelfuncties.

Naast de hoofdcampagne creëerden de auteurs een toevoeging in de vorm van drie unieke missies The Legend of the Mammoth. Download Far Cry Primal met de toevoeging zal in staat zijn om spelers die haar pre-order hebben gemaakt.

B Far Cry Primal op pc herleeft de antieke wereld met een unieke natuur, dieren in het wild en mensen die er integraal deel van uitmaakten. Dit is een unieke kans om de beproeving met waardigheid te doorstaan, met behulp van de beschikbare middelen.

 • Wees voorzichtig met het bloed van een dier dat tijdens een jacht is gedood, roofdieren zal aantrekken.
 • Het vermogen om vuur te gebruiken geeft je een voordeel ten opzichte van andere stammen.
 • Het verlies van een van de getemde huisdieren kan worden aangevuld als je een bepaald item vindt en toepast, je kunt het weer tot leven wekken.
 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more