Bladwijzers

Farm Town: Gelukkig dorp in de buurt van kleine stad en stad

Alternatieve namen: Farm Town: Gelukkig dorp in de buurt van kleine stad en stad

Klassiek spel Boerderij en de stad: een boerderij in de buurt van de stad - een goede boerderij.

Wij bieden een vrolijk en kleurrijk project aan foranj Farm and the City: een boerderij in de buurt van de stad is een goede boerderij. Deze casual game op Android staat altijd naast je, zodat je elk moment kunt kijken naar Margaret en Peter en ze kunt helpen met een nieuwe taak. U zult een fascinerend proces vinden om voor de boerderij te zorgen. Grappige kleine dieren, rijke gewassen, geurige bloemen en altijd gastvrije vrienden, waar je naar gasten kunt kijken. Om onderdeel te worden van een gelukkig gezin, is het tijd voor Ferma en de stad: een boerderij in de buurt van de stad - een goede boerderij om te downloaden, want het is helemaal gratis. En als u een bepaald proces wilt versnellen, is het mogelijk om voor echt geld te kopen. In het geval dat uw telefoon niet genoeg ruimte heeft voor nieuw plezier, kunt u Farm and the City downloaden: een boerderij in de buurt van de stad - op een boerderij op een computer. Nu heb je geen belemmeringen om te gaan werken op het bed.

Laten we naar de tuin gaan.

Met één vinger op de monitor pak je een rijke oogst van rijpe tarwe, maïs, appels, allerlei soorten bessen, groenten en fruit, eieren en melk. Plant luxe rozen, zaai verbazingwekkende bloemen op de bloembedden, plant kippen, lammeren, varkens, koeien en andere dieren.

Game Farm and City: een boerderij in de buurt van de stad - voor een goede boerderij, dit is:

Als het hoofdscript regelmatig wordt bijgewerkt, zijn spelers nooit verveeld met het spel.

  • Heldere 3D-graphics
  • Communicatie met spelers
  • Diversiteit van planten, dieren en mogelijkheden
  • bevroren gewassen
  • Trading op de markt
  • Bouw van gebouwen en hun verbetering
Het is dus noodzakelijk om verschillende taken uit te voeren om er bruikbare geschenken voor te krijgen.

Onderwerp Ferma en de stad: een boerderij in de buurt van de stad - op het boerenerfspel verbindt het platteland met een metropool. Om de inwoners van de stad gelukkig te laten voelen, hebben ze heerlijke en verse producten nodig. Wie weigert de melk van melk, een geurige aardbei of een zoete wortel? Maar niet alleen de bronproducten zijn beroemd om de dorpen. Als je eens hebt geprobeerd, hoe lekker de appeltaart uit de oven is, wordt het nooit vergeten. Zoals je al geraden hebt, zul je niet alleen gewassen moeten verbouwen, maar ze ook omzetten in afgewerkte producten. Dat is alleen hiervoor, u zult geld nodig hebben als startkapitaal. Gaandeweg zullen er toegankelijke gebouwen zijn voor het bakken van brood, het kloppen van boter, het koken van kaas en anderen.

Daardoor zullen de behoeften van de stedelingen toenemen en zult u meer goederen moeten produceren. Om dit te doen, breek je nieuwe bedden op en verbeter je je fabrieken en fabrieken zodat ze sneller en productiever werken. Magazijn, waar goederen worden afgeleverd, moet ook voortdurend worden uitgebreid, maar als er absoluut geen ruimte meer is, kijk dan wat er al heel lang op de plank ligt zonder dat er behoefte aan is of dat zich teveel heeft opgehoopt. Het is tijd om orde op zaken te stellen, het overschot naar de markt te sturen, waar het gewoon iemand is die je nodig hebt, en je ontvangt inkomsten uit de verkoop. Als het u lukt om alle industrieën naar het maximale niveau te brengen, een handelsnetwerk te vormen, bewoners van de metropool te voorzien en vrienden te vinden tussen de spelers, bereikt u het hoofddoel van de titel van de burgemeester van Farm Town.

Game Farm-spelers zoals spelers van verschillende leeftijden, vanaf 3 jaar oud. Het is begrijpelijk, mooi, ontwikkelt zich. In geval van problemen, kunt u altijd contact opnemen met de ontwikkelaar voor hulp, en het probleem zal worden opgelost. Evenzo houdt het bedrijf rekening met de wensen van de spelers die zij willen veranderen, aanvullen en verbeteren. Met zo'n ondersteuning heb je vele spannende uren voorsprong op een van de beste boerderijspeeltjes. Het is tijd om te beginnen met spelen!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more