Bladwijzers

Farmerama

Alternatieve namen: Farmerama

Farmerama online - is een browser online spel dat zijn heldere, kleurrijke personages en horizonten trekt. Hier kunt u uw vrije tijd doorbrengen buiten, het verzorgen van het landhuis en boerderij ... Online spel Farmerama geeft de mogelijkheid om te leren om het huishouden te beheren, niet van toepassing zijn op dit maximale aantal krachten.

Dit spannende spel is niet nodig om de game client te installeren, en is toegankelijk vanaf elke browser. Alles wat je nodig hebt om het spel te starten, het FARMERAMA online registratie.

OnLAN Farmerama spel biedt twee manieren om te registreren:

1. Rechtstreeks vanaf de site. Op de homepage, is er een registratie velden waarin u de naam (voornaam), wachtwoord, e-mail in te voeren, voert u uw geboortedatum en in te stemmen met de regels van het spel. Registratie op dit spel Farmerama is voltooid, kunt u beginnen met de gameplay.

2. Via een sociaal netwerk. Als u een account op Facebook hebt geregistreerd, kan het worden gebruikt als een spel account registratie: Facebook door te klikken op het pictogram in het inschrijfformulier op de startpagina, het venster wordt geopend, waarin wordt gevraagd om toestemming te verlenen voor de toegang tot uw account, toestemming, voert u uw gebruikersnaam en Deelnemen aan deze Farmerama met Facebook voorbij. Nu kun je online meespelen in Farmerama!

Voor degenen die nog niet hebben besloten, is het de moeite waard om uw account te registreren of niet, het spel Farmerama online spel biedt een gratis proefperiode waar je jezelf kunt proberen als een toekomstige landbouwer, na het einde van de proefperiode, gevolgd door een voorstel tot registratie. Dus bepaald!

Gaan in het spel de eerste keer, een NPC (uil) zal de eerste paar opdrachten geven. Zal moeten oogsten, doe dan zaaien, is er nog een aantal leuke, maar leerzame taken. Maar ... dit is slechts het begin. Vervolgens zal je het spel Seafight spelen online, het doen van verschillende planten van bomen, groenten en gewassen, deelnemen aan de oogst, groeien en voeren van de dieren, de zorg en drenken hun land.

Wanneer zal een bepaald niveau, het spel Farmerama toestaan ​​deel te nemen aan de wedstrijd voor de beste tuingereedschap, evenals in vele andere wedstrijden. U kunt ook uw tuin voor iedereen te zien en te weten wat andere mensen over hem denken spelers.

Hou Farmerama online spel heeft zijn eigen munt - en tyulpesso zelepenni. Dankzij u, kunt u transacties.

Farmerama online spel heeft niveaus van ontwikkeling van landbouwbedrijven die de moderne stijging, dankzij de toegekende voor het planten en het plukken van gewassen ervaring. Met elk nieuw niveau beschikbaar zijn om nieuwe planten en nieuwe dieren. Dus in Farmerama zal allesbehalve saai spelen!

Speel Farmerama kan worden hof naburige weiden, natuurlijk niet gratis. Dit werk zal worden betaald.

Speel online game Farmerama kan niet alleen thuis te zitten, maar ook in andere daarvoor geschikte plaats, zoals een kantoor of zitten in een gezellige inrichting (met internettoegang).

Maar waarom praten veel over hoe Farmerama spelen goed, beter ten minste een keer proberen!

 

Farmerama spel registratie