Bladwijzers

boerenleven

Alternatieve namen:

Farming Life is een erg leuk landbouwsimulatiespel, het heeft alles om een van de meest interessante games van dit genre te zijn. De game heeft uitstekende graphics en onopvallende muziek. Het pastorale beeld van het dorpsleven roept vrede op en tegelijkertijd heeft het spel een nogal spannende economische component.

Aan het begin van het spel ontmoet je Sam en Linda. Ze hebben een kleine boerderij in de buitenwijken. Het gaat niet goed op hun boerderij. Ze hebben uw wijze begeleiding nodig om de zaken goed te krijgen. Er is veel te doen in het spel, je zult zeker iets te doen hebben:

  • Haai bomen om land vrij te maken voor velden.
  • Fruitbomen planten en oogsten.
  • Aanschaf van benodigde apparatuur.
  • Bouw huizen voor arbeiders, hangars waar je landbouwmachines, schuren en zelfs molens plaatst.
  • Producthandel op de stadsmarkt.
  • Bijen kweken en honing verzamelen.

En dit is niet de hele lijst met gevallen, alleen de belangrijkste, hieronder kunt u hier meer over te weten komen.

Zoals u begrijpt, wacht u een moeilijk pad van een kleine boerderij tot een welvarende onderneming. Na verloop van tijd kun je je eigen productie van verschillende producten openen, zoals een fabriek die hete sauzen maakt, een bakkerij en nog veel meer. Koop een nieuwe vrachtwagen, waar je producten kunt afleveren. Tientallen verschillende tractoren en maaidorsers om verschillende klussen op de boerderij uit te voeren. Je kunt zelfs je eigen café openen in een klein stadje in de buurt. Door deel te nemen aan de stadscompetitie, krijg je de kans om nieuwe sites te verwerven als je erin slaagt om te winnen. Let er bij het opruimen van de oppervlakte van onnodige bomen op of het fruitbomen zijn, wellicht is het verstandiger deze te laten staan en fruit te plukken.

Selecteer op de arbeidsbeurs werknemers voor de boerderij. Bestudeer zorgvuldig welke vaardigheden ze hebben en hoeveel ze willen verdienen. Je moet slim zijn over dit bedrijf, omdat je ze betaalt uit het inkomen van de boerderij. Als je Farming Life speelt, zul je, naast de gebruikelijke ontwikkeling van de boerderij en handel, een verscheidenheid aan missies moeten voltooien en aan de behoeften van lokale bewoners moeten voldoen. Dit zal je helpen de juiste manier te vinden om je boerderij uit te breiden en je in staat te stellen geld en middelen te verdienen. Net als in het echte leven zullen hordes ongedierte je boerderij binnendringen. U moet ze tijdig afhandelen, anders kunnen ze grote schade aanrichten aan uw bedrijf. Elk veld en elke schuur moet worden gebouwd met opritten waar voertuigen doorheen kunnen rijden. Vergeet ze niet te routeren.

Het spel heeft een relaxte ontspannen sfeer, je hoeft je nergens heen te haasten, de keuze aan decorelementen zal je lang bezig houden en de kat en hond zullen zich vermaken.

Farming Life gratis downloaden werkt helaas niet. De game kan worden gekocht op de Steam-speeltuin of op de officiële website. Naast de game zelf zijn er nogal wat toevoegingen aan beschikbaar, zodat je voor een lange tijd iets te doen hebt terwijl je je in je vrije tijd ontspant. Begin nu met het bouwen van een boerderij, de aangename sfeer van een rustige buitenwijk en onopvallende klusjes wachten op je!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more