Bladwijzers

Farming Simulator 2011

Alternatieve namen: Farming Simulator 2011

Spel Farming Simulator 2011 is een simulator online in het Engels. Dit spel is een vervolg op de beroemde simulator, die over de hele wereld beroemd werd.

Online spel Farming Simulator 2011 downloaden op de officiële site van de game of op andere sites die deze functie aanbieden. Ook

Farming Simulator 2011 downloaden mogelijk en op de torrent site die gratis te downloaden verschillende games en andere audio-en video-bestanden biedt.

In het spel Farming Simulator 2011 gratis, kunt u zich registreren op de site. Hiervoor heb je de volgende gegevens nodig:

1) je gebruikersnaam.

2) E-mailadres en wachtwoord.

Ook, voordat je het spel start heb je de mogelijkheid om te kijken naar de site over Farming Simulator 2011 video. Het heeft alle kenmerken van het spel Farming Simulator 2011, misschien vindt u hier de antwoorden op de vragen.

Naar aanleiding van deze, controleert u de functionaliteit van uw computer, of de parameters voldoen aan de eisen van het spel:

1. Intel 2 GHz - processor.

2. 1 GB - RAM.

3. 1 GB - vaste schijf.

Game klant online spel Farming Simulator 2011 is niet gratis, dus om te beginnen met Farming Simulator 2011 speel je zal moeten kopen en installeren op uw computer.

In Farming Simulator 2011 kunt u deelnemen aan diverse werk op de boerderij. Je moet de zorg voor de dieren: om voedsel te verbouwen voor het vee, voedt hem, koop nieuwe dieren, creëren ze de meest comfortabele omstandigheden.

In aanvulling op het vee moet je andere cultuur, oogst groeien en bemesten, ploegen en zaaien. En veel verschillende functies die u moet uitvoeren als een echte boer.

Uw dieren brengt u inkomsten, zoals een koe geeft melk, kippen leggen eieren met konijnenbont u zult ontvangen. Dit alles kun je dan verkopen en geld krijgen.

Nieuw op het spel Farming Simulator 2011 is een multiplayer. Jouw taak in Farming Simulator 2011 om hun eigen unieke boerderij waarmee je van een klein stukje land om een ​​enorme plantage te maken, verdienen veel geld en uitgegroeid tot het belangrijkste agrarische Farming Simulator 2011 bouwen.

Spel Farming Simulator 2011 trekt alle functies:

1) Scheiding van career mode.

2) De mogelijkheid om multi-user modus. Spelen op het LAN is beschikbaar om u pas nadat u een licentie voor het spel aan te schaffen.

3) Een enorme parkeergarage met verschillende technieken.

4) Breed scala van gewassen.

5) krijgt u assistenten.

6) Kan het laden machines.

Registreren online spel over boerderij Farming Simulator 2011 samen met je vrienden. Samen zullen jullie een veel interessanter spelen.

Geef jezelf een virtuele vakantie op hun plantages kleuren, verschillende culturen. Stel je voor dat je op deze aard, samen met Farming Simulator 2011.

Ontwikkel uw bedrijf, zorgen voor hun dieren en planten, een echte boer!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more