Bladwijzers

Farmtastic

Alternatieve namen: Farmtastic

Game Farmtastic - dit is een interessante browser-based spel, dat gebaseerd is op het principe van de simulator.

Farmtastic online - dit is een van de vele spelletjes van de boerderij, waar je te maken met niet alleen de landbouw, maar ook in andere activiteiten.

In Farmtastic registratie is niet een moeilijke stap, waarna je begint te spelen Farmtastic. Om in te schrijven moet u het volgende doen:

1. Zoek game site Farmtastic.

2. Links op de hoofdpagina vindt u het inschrijfformulier te zien. Twee subvorm select « Register ».

3. Schrijf uw gebruikersnaam.

4. Vul uw e-mailadres in.

5. Geef het wachtwoord van het spel. Probeer uw wachtwoord zo betrouwbaar mogelijk te maken.

6. Belangrijk! Bij het registreren gaat u akkoord met alle regels van het spel.

7. Klik op de « Register » ..

Speel Farmtastic Je zal via een internet browser. Daarom, voordat u zich aanmeldt u een goede internet adres nodig het probleem: Controleer de snelheid van het internet, is het wenselijk dat was 100 megabit per seconde.

In Farmtastic speel je wil, wanneer zij worden geconfronteerd met een verscheidenheid aan evenementen in het spel. Als boer moet je de zorg voor de aarde en uw huis, dieren, en het uitvoeren van verschillende taken na elkaar.

In de simulatie bent u vrij Farmtastic verschillende producten te kopen. Eerst, zult u een klein stuk land, waarin je moet zorgen te hebben. U moet de koeien te melken, graven in de modder, om te oogsten - het is allemaal onderdeel van het dagelijks leven. Het werk dat je elke dag doet.

Als professionele boer die u nodig hebt om uw tuin om te zetten in een kleine boerderij indrukwekkend. Met behulp van een grote hoeveelheid inspanning, zul je al snel krijgt een raise en vult u alle noodzakelijke werkzaamheden op de boerderij. Bovendien moet u bijhouden van hun dieren en vogels op de boerderij. In uw werkschema, is natuurlijk ook koeien melken, want klanten willen niet alleen vers geplukte groenten, maar ook verse melk van gelukkige koeien. Op een boerderij in Farmtastic er talloze taken. U kunt zaaien gierst, en vervolgens vermalen tot meel en verkopen.

De boerderij Farmtastic gepresenteerd kleurrijke graphics. Je moet je vaardigheden te bewijzen in het werken met dieren, en aandacht besteden aan het feit dat al uw planten gedijen - allemaal in een cartoon stijl. Pas na het doen van een groot aantal taken die u een goede oogst te krijgen. U vindt er een verscheidenheid aan taken die op u wachten op uw bedrijf Farmtastic leren. U moet bezighouden met de investeringen op de boerderij.

Farmtastic online kunt u zich concentreren op uw business, ontwikkelen en verbeteren van hun grondgebied.

Er is veel tijd moet worden besteed aan het planten van groenten en fruit, alsmede het oogsten.

U kunt een verscheidenheid aan gebouwen te kopen en om goederen te produceren voor de verkoop.

Farmtastic online ongetwijfeld graag hoe alle volwassenen en kinderen. Registreren in het spel en deed zijn kleine plantage.

Zet uw kleine bezittingen in een grote welvarende boerderij. Verrassing van al hun ervaring en prestaties in het spel.

 

Farmtastic online registratie