Bladwijzers

FarmVille 2

Alternatieve namen: FarmVille 2 Rural seclusion, FarmVille 2,

op de beste game FarmVille 2 Ciel solitude.

Company Zynga presents FarmVille 2 Rural solitude is een mobiel spel in het genre van een boerderij dat alle fans van de richting zal aanspreken. Allereerst trekt het geanimeerde afbeeldingen aan, maar dit is niet de enige verdienste. Zelfs als u niet over internet beschikt, kunt u de bedden nog steeds water geven en zorgen voor dieren, gebouwen bouwen en middelen verzamelen. Het klopt dat communicatie onmisbaar is, omdat het u in staat stelt om met andere spelers te communiceren, allianties met hen aan te gaan en opdrachten uit te voeren. Als je op Facebook verbinding maakt met de community, zijn er ook privileges en de eerste ontvangt gouden sleutels, waar je niet zonder kunt.

Miljoen gamers raden FarmVille 2 Rural solitude aan om te downloaden, omdat dit echt een opwindend spel is. Installeer het en speel het is volledig gratis, maar betaalde inhoud zal geen verrassing zijn. Voor degenen die een versnelde passage verkiezen, kun je niet zonder aankopen doen. Als u wilt bewijzen dat alles alleen kan worden afgehandeld, hoeft u geen geld te investeren. Nog een goed nieuws: FarmVille 2 Village solitude kan op de computer worden gedownload. Tegelijkertijd wordt het mogelijk om het eigendom onmiddellijk op twee bronnen in de telefoon en de pc te bouwen, waarbij persoonlijk succes wordt vergeleken.

Wat het spel heeft voorbereid.

De vulling van het speelgoed is redelijk bekend, dus je zult het snel uitzoeken:

 • Ga de nieuwe levels
 • af

  Game FarmVille 2 Landelijke afzondering ontwikkelt zich op een apart stuk land en daarom is alles op één locatie in de buurt.

  • Leer op gewasbedden
  • Kiemen en oogsten
  • Zorg voor dieren
  • Gebruik het Rad van Fortuin en win prijzen
  • Ontvang orders
  • en voer het uit
  • Bouw en verbeter Buildings
  • Expand the territory
  • In het begin ontmoet je het meisje Masha, om de beginners de wijsheid van het spelproces te leren. Om gemakkelijker te leren zijn, is de boerderij aanvankelijk erg klein.

   U kunt eenvoudig alle processen volgen die waterbedden en bomen beslaan, koeien oogsten, voeren en melken, en betaalbare goederen produceren. Bouw hiervoor verschillende gebouwen (een molen, een bakkerij, een botermolen, een kaasfabriek en vele anderen). Hoe hoger het niveau dat wordt bereikt, hoe groter het assortiment van objecten, planten en dieren zal worden geopend. Alles wat je produceert gaat naar een grote schuur. Als het gevuld is, zal het moeten worden verhoogd, en daarvoor heb je de sleutels nodig. Ze zijn echter overal nodig, dus dit is het meest waardevolle item is een echte gouden sleutel.

   Vergeet niet om naar het bord in de buurt van de schuur te kijken, waar de bestellingen voor de levering van bepaalde soorten producten hangen. Als je ze in de juiste hoeveelheid hebt, klik je om uit te voeren. Dus verdien je munten en maak je ruimte vrij in het magazijn voor nieuwe inkomsten. Je zult zelf verbaasd zijn over de prachtige boerderij waar je land in terecht komt. De tuinen bloeien en dragen vrucht, de velden worden geprikkeld met volumekorrels, aardappelen, tomaten en komkommers, buigen onder hun eigen gewicht van maïs, takken van bomen buigen van een rijke oogst van appels, peren, pruimen, perziken. Dan zijn er fabrieken waar heerlijke taarten met verschillende vullingen worden gebakken, kaas rijpt, boter en andere producten worden in elkaar geslagen.

   FarmVille 2 Rural seclusion game zal je favoriete plezier zijn, wat er altijd is, het is de moeite waard om een ​​telefoon of een computer mee te nemen. Elke dag zullen steeds meer prestaties en updates voor aangename verrassingen zorgen. Vier hier vakantie (Oud en Nieuw, Kerstmis, Pasen, Halloween en anderen), bespreek evenementen, neem deel aan wedstrijden en win waardevolle prijzen.

   

  Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

  Read more