Favorieten

Lot

Alternatieve namen: Lot

Fate - computer role-playing game. Fate game ontworpen voor liefhebbers van avonturen en prestaties tijdens het spel taken en quests. Spel gemakkelijke doorgang, maar oneindig. Bedrijf ontwikkelaars blij wereld met een serie van games Fate, dat bestaat uit deze onderdelen: LOT: Undiscovered Realms, LOT: De verrader Soul, LOT: The Cursed King. Alle inspanningen en ziel waren vlozhiny een reeks multiplayer games te maken.

Zoals elke computer spel, het spel Fate heeft vele functies en patronen van overdracht. En dat is wat je meer vertrouwen in de passes zou voelen, adviseren wij u om te beginnen, eindigen het lezen van deze recensie ingediend en vervolgens bekijken Fate video's en screenshots. Maar ga dan naar de site van de game en je kunt Fate downloaden.

Overzicht JavaScript op uw computer bepaalde programma's zoals torrent.

Wanneer u klaar bent om het spel Fate downloaden bent, dan ben je klaar voor een spannende en zeer interessante omzwervingen.

Game Geloof, in het begin, om u de mogelijkheid om het geslacht van je personage kiezen. Je zult worden gepresenteerd in de vorm van een kleine, maar snel, onverschrokken en slim kind, vol moed en kracht. Maar de klasse automatisch geselecteerd tijdens de eerste stadia van het spel.

: Selectie zal slechts twee klassen worden gepresenteerd

• Warrior;

• Wizard.

Warrior - als je wakker wordt in de strijd om een ​​enorme hoeveelheid wapens en uitrusting te gebruiken. Vechten in melee en ranged combat, eventueel in de melee, dan zul je voorbestemd om een ​​krijger te worden.

Wizard - als je de neiging om spreuken en magie te gebruiken te maken - u zult automatisch geselecteerd goochelaars.

In de loop van het spel zal je worden begeleid door verschillende wezens. Maar het meest interessant zijn wezens zoals huisdieren, zoals katten en honden. Uw taak zal zijn om ze te temmen om u te helpen hetzelfde. Dit zal uw beste vriend.

Er zullen uitdagingen bij de productie van voedsel dat in bepaalde winkels te krijgen.

Het belangrijkste doel van je personage in het spel - Dood de kwade monsters tegenover je. Tegelijkertijd is het een groot pluspunt voor uw ervaring. En in overeenstemming te verhogen.

Game Fate gepresenteerd in voldoende hoge kwaliteit graphics, misschien niet de meest detail, maar een echt gevoel van het beeld voldoende. Voldoende voor de doorgang plezier spelen. Net als elke fatsoenlijke computer spel Fate game ontworpen om plezier en comfortabel gevoel te bieden voor elke speler zit aan een computer.

Het spel omvat niet de Russische taal, maar u kunt russificator gebruiken. Het frustreert nog spelers over de hele wereld.

Soundtrack ook uitgevoerd op een hoog niveau. Voiceover passende en op geen enkele wijze afbreuk doet aan de game. Begeleidende muziek helpt om te focussen op de gameplay. Dus je hoeft niet eens je muziekopname te zetten.

Staan voor u klaar in het spel als de beste speler. Haasten om de site te bezoeken en te downloaden Destiny! Veel geluk in het spel!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more