Bladwijzers

ANGST

Alternatieve namen: ANGST

Game F . E . A . R - ongelooflijk realistische first-person shooter met geweldige gevechten en spannend verhaal. Project gewerkt aan de oprichting van Monolith Productions en
[ _21_] Dag 1 Studios . Als gevolg hiervan hebben de gebruikers het originele spel kreeg in de stijl van een actiefilm die veel positieve eigenschappen heeft. Dit geweldige fantasie en filmische speciale effecten en onverwachte situaties waarin je je herhaaldelijk te vinden tijdens gameplay, en de mogelijkheid om de nieuwste technologie, en krachtige wapens te gebruiken om vijanden te doden. Je vijanden zijn meedogenloos. Na deze ongewone mensen en buitenaardse krachten. Toen de politie, speciale krachten en het leger machteloos, komen tot de redding van de jongens F. R - Federal Response eenheid van activiteit. Zij zijn gespecialiseerd in het paranormale, naast ze zijn gewapend met de nieuwste uitvindingen engineering. Vanaf F. R om te spelen, zul je vechten met spoken, maar wat is het meest vreemde, vaak een doelwit jezelf. Dus denk eraan, je bent niet op jacht, en de moeite waard na te denken over hoe te overleven. Voorbij de angst en de spanning van de zenuwen - dat iedereen die de wereld binnenkomt F. zal testen R online.

Om lid van de ploeg worden, moet je een account aanmaken. Eenvoudige F. R registratie zal u een onvergetelijke gebeurtenis te feesten. Hoe is het allemaal begonnen? Wanneer een geheime militaire faciliteit in de handen van terroristen, hebben de autoriteiten speciale krachten aangetrokken met het doel om de gijzelaars te redden. Echter, al snel het contact verloren met vechters en binnenlandse bewakingscamera via de overheid ziet een schokkend beeld. Onbekende kracht doodt mensen, letterlijk scheuren hun lichamen in kleine stukjes. Komt tijd om een ​​stap F. R. Als lid van een speciale ploeg, die alleen zal je niet ervaren! Verraderlijke vijanden en compromisloos, ze altijd proberen om vluchtwegen zelf lijken op de meest onverwachte momenten te blokkeren. Maar als je eenmaal een nieuwe werknemer undercover-eenheid, moet je bereid zijn om hard te vechten met de mystieke kwaad.

F. R gratis vul uw vrije spannende momenten. Je hoeft niet alleen voel de adrenaline in het bloed stijgt. U krijgt de gelegenheid om verschillende modi uit te proberen hebben: Deathmatch en SloMo Deathmatch, Team Deathmatch en SloMo TDM, Capture The Flag en SloMo CTF, Conqueror ( drie controlepunten) en Conqueror Alle (vijf controlepunten). U kunt zo'n interessante feature te gebruiken als het vertragen tijd. Een dergelijke staat is uitgebreid met speciale spuiten die soms zal vinden. Tot uw beschikking zullen verschillende wapens zoals vuurwapens (AT-14 pistool, machinepistool, RPL, Assault Rifle G2A2, Combat shotgun VK-12, Prototype-7 Automatische gun MP-50 rocket launcher MOD-3, enz. ) En gooien (granaten, mijnen, radiogestuurde mijnen). Heeft u kansen, maar vergeet niet dat tegenstanders dezelfde stappen kan uitvoeren als u, namelijk aanval, hinderlaag, slaan of gooien een mijn brand. Wees voorzichtig terwijl slenterend door de gangen van de bloedige spel. Je moet verhuizen van de ene kamer naar de andere, en als je kan overleven de volgende hangt grotendeels af van je behendigheid.

U zult genieten van het spel F. spelen R, omdat het beladen met zoveel verrassingen! Forward - rechtgetrokken met buitenaardse verschijnselen en het gevoel van specerijen in dit geval. Veel succes!


 

ANGST