Bladwijzers

Fiesta online

Alternatieve namen: Feest

Fiesta Levende - MMORPG spel met client fi genre beschikbaar voor het publiek gratis. Ons Op Zachte Company is al lang bekend om zijn originele ideeën. En nu fans kunnen genieten van virtuele entertainment een nieuwe online beauty product dat ernstige gebeurtenissen met een cartoon tekening van plezier combineert. Schema van de wedstrijd op het hoogste niveau. Met 3-D beeld van de indruk dat alles wat er gebeurt is echt. Bezoekers wachten op de meest spannende avonturen in de wereld van dromen en magie. Er zijn zo veel quests die je niet kunt Minutka niet ongebruikt. PvP en PvE systeem is even goed ontwikkeld. En de mogelijkheid om de richting van de ontwikkeling van vele gebruikers als balsem voor de ziel kiezen. Join om de bewoners van het mysterieuze land te winnen in gevaarlijke gevechten, plezier maken tijdens de uitvoering van de banen vrede, en gewoon genieten van het leven in zo'n mooie universum!

Voordat Fiesta Online te spelen, moet je een paar vragen te wikkelen. Controleer eerst of de configuratie is geschikt computer. Ten tweede, moet u zich registreren in het spel Fiesta Online . Ten derde, moet u de client downloaden en installeren. Lijst van minimale systeemvereisten behaagt hun loyaliteit: OS Windows 2000/XP, Pentium 4 processor 1. 6GHz, AMD XP 2500 +, AMD Athlon64 2800 + video GeForce MX 64mb, geluid compatibel met Direct x 9. 0, 3 GB vrije schijfruimte en RAM 512 mb. Fiesta Online registratie omvat het invullen van een formulier met deze velden: naam, e-mailadres, wachtwoord, geboortedatum, geslacht. Dan kunt u het uiterlijk van je personage te creëren en kies automaten klasse.

Fiesta spel biedt klassen zoals warrior, mage, biechtvader, pijlen en een joker. Om de juiste keuze te maken, moet je weten hoe ze eruit zien.

1. Warriors zijn sterk, moedig, hardnekkig en taai. Ze zijn beroemd om hun vechten vaardigheden en het vermogen om de strijd in nauwe kwartalen leiden. Hun indrukwekkende fysieke kracht maakt het mogelijk om het vertrouwen te voelen.

2. Magicians bevel van de geheime elementen. Dit vermogen maakt ze opvallen tussen de andere bewoners van de wereld. En laat ze niet erg sterk fysiek, in staat om voor zichzelf te zorgen op een andere manier.

3. Arrows inspireren vrezen elke tegenstander. Hun vaardigheden zijn gevarieerd en fantasierijk. Plus, ze helpen de krachten van de natuur. Voelen zich het meest vertrouwen in de lange gevechten. In deze strijders moeten elk team.

4. Confessor combineren het vermogen om te genezen en aan te vallen. Ze zijn in staat om de slachtoffers te helpen kameraden, maar vijanden met hen niet te knoeien. Bovendien kunnen ze zelfs sterker bondgenoten, het verhogen van hun schade.

5. Jokers verschillende vaardigheidsniveaus veroorzaken grote schade gewoon direct. Om tegenstanders te gooien doodsbang ze vereisen zeer weinig tijd. Ze zijn zeer wendbaar en snel, in staat om op te hangen op de vijand bunkers, verschijnt geleidelijk waarvan het effect.

Speel spel Fiesta Online je zal bewegen door de levels. Hoe hoger het niveau, hoe sterker karakter. U moet passieve, actieve en alchemistische vaardigheden te pompen. Verschillende taken uitvoeren en in staat om uiteindelijk de titel zal zijn. Het is heel mooi wanneer een bepaalde titel aan uw naam is verbonden.

Meer in Fiesta Online heeft mooie momenten als een kans om liefde te vinden en te trouwen, om hun eigen huis te bouwen, vond betrouwbare vrienden, om zijn daden geloofwaardigheid te winnen onder de lokale bevolking. Maar niemand die zich om te spelen Fiesta Online , niet klagen over verveling! Voordat je echt opent veel mogelijkheden! Dus niet deze kans om ook fleuren hun vrije tijdverdrijf zoveel plezier missen! Kan je altijd en in alle geluk!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more