Favorieten

Alternatieve namen: Fifa 13 Fifa 2013 Fifa 2013

Processor: Core 2 Duo / Athlon X2 1. 8 GHz en hoger

RAM: 2 GB en hoger

Video: 256 MB geheugen en up

Vrije schijfruimte: 8 GB.

Game FIFA 13 - de laatste officiële versie van de populaire serie van sport simulaties en elk jaar de ontwikkelaars proberen om hun nieuwe kind enkele wijzigingen aan te brengen, zonder dat de algemene geest van de serie. Was geen uitzondering op de regel en Fifa 13. Het grootste deel van FIFA 13, heeft PC-versie niet verschillen van de console tegenhangers, is het soms het zekere voor de ontwikkeling van EA Sports, raakte verfijning van kunstmatige intelligentie en physics engine unieke Impact Engine.

Attack en Defense

Dat humanisering van de virtuele voetballers, die niet alleen het uiterlijk, maar ook de psychologische aspecten van het spel beïnvloed en duwt vele fans van de show gaan naar de winkel om FIFA 13 te kopen. Tijdens de aanval van de spelers in FIFA 13 is niet meer lijken op robots en zeer goed in staat om fouten te maken in het programma, of vice versa, om leiderschapskwaliteiten te tonen. Denken en natuurlijker spelers - dit is de belangrijkste en meest ernstige verschil dat het spel FIFA 13 van zijn collega's en directe concurrenten heeft. Dezelfde wijzigingen zijn aangebracht en acties verdedigers in FIFA 13, die veel "mensheid" zal spelen, verliezen de concentratie en waardoor meer fouten tijdens langdurige vermogen om druk op de vijand. Concentratie en kracht van je verdedigende spelers zal moeten blijven gebruiken de frequente invallen in het kamp van de vijand, ze enig respijt te geven.

Dribbelen en dribbelen

Verbijsterend complex schijnbewegingen en misleidende beweging - de meest kleurrijke deel van het voetbal en het verrassend zou zijn als het spel FIFA 13 geen afspiegeling van dit aspect van het spel nummer een. Beheer schijnbewegingen in het laatste deel van het spel is veel meer divers en gemakkelijker te implementeren worden, en zelfs FIFA 13, pc-versie werd nooit bedieningsgemak bekend zonder het gebruik van misleidende manoeuvres gamepad, is dit onderdeel veel democratischer geworden. Nu het spel FIFA 13 biedt alle mogelijkheden voor u wanneer u dribbelen twee aangewezen toetscombinatie die andere controles, en wordt weergegeven op het veld aan uw voeten veldspeler als beroertes. Eenvoudiger en toegankelijker systeem zal heel moeilijk zijn om te komen met.

Controle van de bal

Een ander belangrijk detail dat maakt gaat naar de winkel om FIFA 13 te kopen, is de realisatie van het huwelijk bij de eerste aanraking van de bal. Nu is er een punt waar absoluut een speler op het veld net zo goed getekend met een ronde van sportartikelen. Hoe lager de technische indicatoren balbezit, hoe langer het duurt voor het ontvangen en verwerken van de bal speler, de beker zal hij fouten maken bij het ontvangen. Het is deze eigenschap kan het meest effectief kan worden gebruikt tijdens het instellen van defensieve acties van zijn team, de meest dichtbevolkte spelen met speler die de bal, waardoor het gedwongen fouten te voorkomen.

Impact Engine

Serious innovatie, waardoor FIFA 13, een spel waarin het wordt veel aangenamer zelfs vanuit een esthetisch oogpunt, maakt een physics engine en herzien Impact Engine. Met zijn hulp, elke speler heeft de kenmerken van de beweging, hardlopen, springen en selectie. In contact met andere spelers, of machtsstrijd of botsen, zullen de spelers heel anders gedragen, afhankelijk van de situatie en de kenmerken van elk spel speler. Alle bewegingen werkte met opmerkelijke zorg en detail dat soms krijg je de indruk kijken echte voetbalwedstrijd.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more