Bladwijzers

Fifa 18

Alternatieve namen: FIFA 18

Fifa 18: De coolste voetbal!

Heel, heel binnenkort zullen voetbalfans hals over kop de nieuwe versie van het gamingproduct van de studio Electronic Arts in gaan. Fifa 18 game is een super realistische voetbalsimulator. Ze stelde haar presentatie voor aan een speler die erin slaagde tweemaal de winnaar te worden van het toonaangevende Europese clubtoernooi Cristiano Ronaldo van Real Madrid.

Speel de game Fifa 18 op platforms:

 • Xbox One
 • ПК
 • Schakel Nintendo
 • PS4 en PS3
 • Xbox 360

Unieke Technologies

Echte voetbalfans kunnen de klok rond kijken, en als je op een virtueel veld speelt, dan in welke vorm dan ook. Uiteraard wordt de voorkeur gegeven aan hoogwaardige projecten met uitgebreide functies en prachtige, gedetailleerde afbeeldingen. FIFA 18, dat de unieke Real Player Motion-technologie introduceerde, is zo'n geavanceerd spel. Dit betekent dat het management flexibeler en flexibeler is geworden en daarom rechtstreeks van invloed zal zijn op de bewegingen van Ronaldo en andere spelers die op geen enkele manier van het echte leven zullen verschillen.

Om one-on-one slagen met de vijand te maken, kunnen aanvallen, passes en andere bewegingen nu veel nauwkeuriger zijn. Ervaren spelers zullen dit meteen voelen, omdat ze de voordelen hebben gewaardeerd. Gemakkelijk herkenbare corona-aanvallen, bochten, merkbewegingen en het indienen van een voetballer. De ontwikkelaars maakten een bijna revolutionaire doorbraak en nu is de manier waarop een computerkarakter beweegt niet alleen gerelateerd aan zijn interne kenmerken, maar ook aan zijn fysieke gegevens. Stelt u zich eens voor dat het beste uit de voetbalwereld voor u beschikbaar is en dat u een van hen in het team kunt krijgen.

Andere game moments

Download Fifa 18 zal gratis beschikbaar zijn in de vorm van een demoversie, om de schoonheid van de gameplay te voelen. Het zal beschikbaar zijn Quick Match-modus en een kleine aflevering van het spel. Abonnement op studiomarketing en pre-order game-ontwerp is niet zonder meer logisch. Door dit te doen, kun je drie volle dagen voor de rest op FIFA 18 spelen. Tegelijkertijd zijn extra bonussen en items voor een succesvolle start opgenomen, die zijn inbegrepen in 20 gouden premium-sets. 10 commando's zijn meteen beschikbaar:

 • Manchester City
 • Atletico Madrid
 • Real Madrid
 • Chelsea
 • Toronto
 • Bavariya
 • PSZH
 • Yuventus
 • Manchester United
 • Los Angeles Galaxy

Over realisme gesproken, de ontwikkelaars vergaten niet om kleur en de stands van fans toe te voegen. Zonder de mensen verliest elk spel zijn betekenis, maar meestal wordt in dergelijk speelgoed indirect aandacht besteed aan deze vraag, wel, er is iets dat de massa's op de achtergrond schreeuwen, en in orde. Deze keer is alles echt: gezangen, golven, wc-papier tijdens de vlucht op het veld. Banners in de sectoren zullen ook verschijnen, bovendien zal de kijker zijn eigen gezicht van individuen vinden, camera's zullen uit de rangen worden gehaald en op het grote scherm worden getoond. Mensen zullen zich tussen de rijen verplaatsen en naar de veldlijn rennen. Een speler kan een succesvol doelpunt vieren door naar de eerste rijen te rennen en in de armen van fans te vallen. Geweldig, toch?

Over voetbal praten kan lang duren, maar het is beter om Fifa 18 te downloaden en van het spel te genieten. Koop en verkoop spelers, huur coaches en ander ondersteunend personeel. Werk, zorg voor de gezondheid van de spelers en de vriendelijke sfeer binnen het team. Voetbal is niet alleen een ontmoeting van teams op het veld in de strijd om de hoofdprijs. Dit is een lang en hard werk om je voor te bereiden op het belangrijke moment. Laat je eigen sterren groeien en contrasteer ze met beroemde spelers. Wie weet is het mogelijk dat een getalenteerde coach, in staat om Cristiano Ronaldo te creëren met hele legers, in je sluimert. Het is tijd om dat uit te zoeken.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more