Bladwijzers

FIFA MANAGER 13

Alternatieve namen: FIFA MANAGER 13

Game FIFA MANAGER 13 is een beroemde voetbal manager, die werd ontwikkeld door Electronic Arts. Dit spel is ontworpen voor verschillende besturingssystemen Windows. U kunt proberen te spelen in FIFA MANAGER 13 in de demo-versie, waar hun vermogen om het voetbal en veel geluk te controleren.

Line pro voetbalspel FIFA MANAGER 13 kunt u deze downloaden op de officiële website van het spel of op een andere site dat deze mogelijkheid biedt. Ook downloaden van Fifa Manager 13 kunt u een torrent-bestand gebruiken, maar voor deze moet je downloaden installeer het programma.

U kunt online spelen in FIFA MANAGER 13 GRATIS registreren op het forum waar je kunt chatten met andere spelers. Om u te registreren voor het forum FIFA MANAGER 13, moet u opgeven:

1) uw e-mail adres.

2) Het wachtwoord en de naam.

Voordat het spel of demo in het volle zicht van het spel FIFA MANAGER 13 video die de basisregels van het spel en gaming mogelijkheden onthult. Deze kennis zal nuttig zijn voor u in de toekomst deel te nemen aan het spel.

Let ook op de systeemeisen voor het spel FIFA MANAGER 13. Uw computer moet aan de volgende parameters:

1. Intel Pentium 4 2,4 GHz - Processor.

2. 1 GB - RAM.

3. 8 GB - vaste schijf.

Elke speler in het spel FIFA Manager 13 heeft een doel. U en zij moet beslissen bij het begin van het spel: de wens om in het eerste team, het verbeteren van hun vaardigheden, de mogelijkheid om te spelen in het team en kampioenschappen.

Als manager moet je doel zijn om de harmonie te behouden in het team en voldoen aan alle behoeften en verzoeken.

Je in het spel FIFA MANAGER 13 zal uw assistent, die u helpen op vele manieren:

- Business intelligence met de club,

- Oprichting van een psychologisch portret van de speler;

- Bij het oplossen van conflicten.

In het spel FIFA MANAGER 13 u hun kunst van het managen van een voetbalteam te verbeteren.

Het spel heeft een speciale afdeling die opent voor u:

1) Persoonlijke rivaliteit tussen de partners in de club;

2) De doelstellingen van de speler;

3) Relaties met parterres speler van het team;

Deze sectie toont u de belangrijkste factoren die de status van je team en de interne sfeer in het beïnvloeden.

Voor je in het spel Postal nieuwe functies - het is een kans met de spelers te praten. Je kunt met zijn spelers praten over hun persoonlijke doelen en verlangens, maar ook bieden ze nieuwe taken voor zelfverbetering.

Ook, voordat u de speler te sturen in de reserve, verhuren of te verkopen, kun je met hem praten over dit onderwerp en de oplossing van alle nuances.

Een andere nieuwe feature in het spel is om het spel scherm te verhogen tot 1280x1024. Deze innovatie kunt u de gaming ruimte uit te breiden.

Game Fifa Manager 13 is nog steeds vol van de vele verrassingen en innovaties. Het belangrijkste ding voor u om te pronken met een geweldige manager die zijn team naar de overwinning.

Bestudeer de informatie over het spel, zie films die u zeker zal helpen in de toekomst de status van de beste voetbal manager.

Veel succes in de sport sostezaniyah!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more