Bladwijzers

FIFA World

Alternatieve namen: FIFA World

Game FIFA World heeft geen introductie nodig en het verhaal, omdat we geloven dat je moet hebben gehoord, zelfs als u niet voetbalfan. Dit is een van de beste games die zoveel kwalitatieve vorm heeft gedaan, als je kijkt naar het de eerste keer, dat de meeste zien het niet en kan mengen met deze uitzending van de wedstrijd. In dit spel ben je vrij om het WK of een EK te organiseren en te winnen, natuurlijk, het team waar je van houdt. In principe alle games die zijn ontwikkeld team EA Sport , hebben een concurrentievoordeel ten opzichte van anderen vanwege zijn ongeëvenaarde graphics en superieure gameplay. Maar het spel FIFA World online visueel bewijs. Als je kijkt naar de realistische look van de spelers en de bal beweging workshops, we hebben gedachten over wat je eigen echte spelers en beslissen voor hen. Voordat dit spel was alleen toegestaan ​​voor degenen die een set-top box, maar deze keer was beschikbaar voor degenen die werkelijk willen hun hand proberen te Fifa gemaakt, maar gezien de kans, want er waren geen afspraken. Dus verheugen in de spelers, nu kun je spelen op uw personal computer.

U zult in staat zijn om toe te passen om deel te nemen aan het spel, dat is gewoon het spel zelf op dit moment in het proces van beta-testen. En net op tijd voor dit spel mogelijk zoals elementaire functies:

- UltimateTeam - in deze game-modus de hele wedstrijd helemaal alleen in je macht, en begeleide het lot van het team. Uw macht zal in staat zijn om verschillende spelers kopen en verkopen. Aangezien de transfermarkt is altijd open (op elk tijdstip) om iedereen die je een kans, als je behendig om meer te leren over hun tegenstanders zijn. Elke week is deze modus bijgewerkt en uitvoeren van een verscheidenheid aan toepassingen aan. Deze game mode zal u helpen om FIFA World gratis spelen.

- Command League - in deze modus zul je moeten betalen een krediet voor elk spel. Als je het toernooi of dezelfde gebeurtenis, namelijk winnen, de kans dat u uw krediet zal terugbetalen. Met een frequentie van gameplay, kunt u het bedrag van credit scoring verhogen.

In FIFA World registratie vereist is, omdat het online spel. Dankzij registreren kunt u een aanvraag voor deelname aan testen en bezoek een van de eerste gelukkigen gekozen zal zijn.

Aan het begin van de registratie wordt u gevraagd om een ​​persoonlijke e-mail in een rij, die is gelegen op de hoofdpagina van de site van de game te geven. Wanneer alle de vulling, klikt u op de knop 'Verzenden'.

Als u nog niet hebt geregistreerd en niet hebt gemaakt van uw account op het systeem Origin , dan is uw aandacht zal het inschrijfformulier hebben na het vullen dat je zal spelen het spel FIFA World. Voor degenen die houden al bestaat in een dergelijk systeem zal zijn om gewoon naar het spel gewoon met vermelding van nickname en een geheime code die van toepassing is op uw account staat.

Dit spel werd vertaald in het Russisch, zodat het invullen van het formulier en verdere deelname aan de gameplay zal niet moeilijk zijn. Volg gewoon de aanwijzingen dat systeem zijn en in de volgorde vullen.

En klik vervolgens op de knop "Registreren" en wacht op het moment dat de beheerder van het spel dat je ervoor kiest om de gameplay.

FIFA Wereld in te spelen krijg je een divers team, evenals de wekelijkse team, samengesteld uit spelers wordt bepaald door de resultaten van de week (tot hen zal de speler die scoorde voor de week in real time te behandelen).

 

FIFA World online registratie