Bladwijzers

Raymond Van Het Groenewoud

Alternatieve namen: Faerfoll

Raymond Van Het Groenewoud - multiplayer spel uit de eerste en derde persoon. Raymond Van Het Groenewoud spel in het genre van science fiction en het is geen opties. Aarde bestaan ​​in vrede en harmonie tot hij vloog in de buurt van de meteoriet. En niet eenvoudig, en vuur. En het heeft geleid tot zo'n stuk land effecten. Niet-mensen heerschappij op aarde, en in de gelijkenis van mannen pakken robots. Speel het spel Firefall behoorlijk spannend.

Zoals in elke gameplay Je moet je personage te plaatsen in het spel. Raymond Van Het Groenewoud registratie is hier vrij standaard, en slechts genoeg

  • Geef een e-mailadres;
  • Maak een wachtwoord.

En je bent klaar voor de strijd en fantastische reis. Zoals gebruikelijk, voor beginners, het begint allemaal met de schepping en de keuze van de held. ze zijn allemaal redelijk vergelijkbaar, onderscheidt hen slechts behoren tot een van de klassen:

  • Engineer;
  • Attack;
  • Biotech;
  • Scout;
  • Dreadnought.

Engineer - sterk in elke situatie omdat het een goed apparaat en mechanismen.

Assault - als een normaal persoon voor de infanterie, snel en sterk.

Biotech - ontworpen voor combat support, altijd met biotechnologie, terwijl de bestrijding.

Scout - goed zijn in hun vakgebied, is verre van klaar om de vijand te breken.

Dreadnought - bestand tegen alle soorten tests, altijd met een machinegeweer, dat zou de vijand te vernietigen.

Deze functie kan veranderen tijdens het spel, maar om battlfreymov veranderen - kostuum.

Het spel zal alleen kunnen Firefall echte strateeg spelen en ambachtsman beheert dergelijke machines, zoals robots. Je vecht voor de overblijfselen van de normale beschaving, want al was het nog steeds niet terug.

Wat zou je overleven op jullie planeet is voortdurend een item geleverd zoals Christie. Maar je was bang dat de levering kan stoppen hebben besloten om hun eigen te brengen. Maar in de laatste creëerde het schip en de ineenstorting leidde tot een breuk in het systeem aarde, en het begin van een andere mutatie.

De wereld is altijd vol met vijanden, maar hier, alle levende wezens, agressief, gewelddadig werd. Ze hebben een aangepast uiterlijk, klaar om te verdedigen en aanvallen. Integendeel, zelfs alleen maar om aan te vallen.

Naarmate de game Firefall online, het verbindt met een schare fans, niet alleen liegen tegen ons dichter landen, maar ook de meest afgelegen. U kunt ook bellen met uw vrienden en gelukkig zo hun fantasie. Word lid van een team en zijn klaar om elkaar te helpen.

Game Firefall tevreden zijn spelers kwaliteit graphics. Het is vrij helder en kleurrijk. Monsters, alsof speciaal kijken helderder en onmiddellijk duidelijk. Ga niet onopgemerkt. Vooral in de gameplay is er geen muzikale begeleiding. Misschien is dat beter het geluid van het schieten in uw antwoord te horen ademen tegenstanders, en. Maar kunt u veilig naar uw muziek luisteren.

Game Raymond Van Het Groenewoud Free biedt niet alleen een gelegenheid om te spelen, maar ook in het proces van het doen van iets game features en veranderingen, of dat of preobretat.

In het algemeen dan, wist je al dat ze klaar om te beginnen met het spelen waren. Overgaan tot registratie, laat ze niet winnen. Succesvolle je speelt!

 

Firefall registratie