Bladwijzers

Florensia

Alternatieve namen: Florensia, Florencia

Game Florensia - gratis browser-gebaseerde anime. Fabrikant bedrijf Net Time Soft. Alleen hier kun je leven twee levens. In Florensia, kun je spelen zowel op het land als op het water, en zelfs in de lucht. En dat is waar je wilt een niveau, misschien zelfs de hoogste, niet het feit dat je op het water de beste landen. En net te zetten. En misschien bent sterk in. Maar het is alleen jij weet wanneer u zich registreert. Controleer eerst of de naleving van uw computer met deze eisen:

• processor met een frequentie van 1,3 - 2.4 GHz;

• 512 MB RAM - 1 GB

• 64 MB videokaart;

• 4 GB harde schijf;

• toegang tot het internet.

Florensia registratie is niet moeilijker dan het al te blij. Nu kun je naar haar en zich verbinden tot de volgende volgorde:

1. bezoek de officiële site;

2. selecteer sleutel genaamd "register";

3. Voer uw login uitgevonden;

4. komen en schrijf het wachtwoord, hoe kan het moeilijker;

5. uitgevonden om dit wachtwoord te bevestigen;

6. Bevestig je naam (voornaam), en dus in de toekomst zal worden genoemd;

7. Voer uw geldig e-mailadres,

8. opnieuw registreren voor bevestiging;

9. selecteer de dag, de maand en het jaar van uw geboorte,

10. Selecteer uw geslacht;

11. kiezen uit het land waar u woont of zijn op dit moment,

12. vinkje als u ermee akkoord dat u hebt gerapporteerd over veranderingen in het spel,

13. bevestigen door het vakje, akkoord met de Voorwaarden van het spel;

14. klik op "registreren".

Speel spel Florensia waanzinnig spannend. Het is alleen nodig om te beginnen. In eerste instantie kun je het uiterlijk van je personage te creëren. Het is allemaal voor. Dan is de taak om een ​​beroep te kiezen. De keuze is hier niet groot, Florensia Online biedt vier klassen die individuele kenmerken hebben

• Explorer;

• Mercenary;

• Noble;

• Saint.

Explorer (isledovatel) - lost de meest complexe mysteries, gaat gemakkelijk bergen. Carry vuurwapens en zwaard.

Mercenary (huurling) - een van de duidelijke leiders. Op zich heeft een zwaard en schild.

Noble (edelman) - het belangrijkste wapen magie. In close combat heb ik geen kans om te winnen.

Saint (heilige) - speelt de rol van een arts in de strijd komt. Proberen om de planeet te helen. Wapen dolk en magische wapen.

Het pad dat je kiest voor jezelf jezelf. Kan leiden een fatsoenlijk leven zeeman, hebzuchtige piraat die het dagelijks leven kunnen leiden en kan een ervaren krijger. Kan gewoon gaan en kan een leven van de piraat te leiden. Geacht te spelen in het team, en de variant voor zichzelf, en een andere optie zijn - aan het team met zijn huisdieren, die de plant, die altijd zal helpen toegestaan.

Je reist de wereld, naar de eilanden, die tot voor kort waren eenmalige continue vasteland. Vergeet niet dat je elke actie wordt aangemoedigd.

Game Florencia bijzonder trok de aandacht van de fans van anime, aangezien de graphics gedaan in de stijl van de Japanse cartoon. Spel heldere, rijke overvloed van bloemen. En goede animatie. Nu de keuze is aan jou. Goed spel!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more