Bladwijzers

Fly for Fun

Alternatieve namen: Flyff

Ben je moe van de eentonigheid van het dagelijks leven? Wilt vliegen? Socialiseren met vriendelijke mensen, zonder bang te hoeven lopen in godslastering? Dan moet je - hier. Fly for Fun Online Game, anime haar betoverende karamel, kleurrijke en grafische kwaliteit, publiek beschikbare vluchten en alle soorten van entertainment, samen met verschillende proeven.

Dit is een gratis MMORPG te spelen waar je de client te downloaden, maar voor - ga stap Registratie Fly for Fun. Voor de implementatie ervan, het hoofd naar de officiele site en ga naar de juiste pagina. Doe mee met het spel Fly for Fun moet u het volgende formulier in te vullen: naam, wachtwoord, geheime antwoord dat je kiest voor jezelf, voer de code van de afbeelding en de acceptatie van de gebruikersovereenkomst, samen met een engagement om de voorschriften te voldoen. Afwerking. U kunt beginnen met het downloaden van de client Fly for Fun registratie biedt ook de mogelijkheid om direct te leren van de bestaande rassen van tekens, zodat u kunt bepalen wie zal de lokale pieken veroveren. In het algemeen heeft flyff registratie geen grote uitgaven van tijd en inspanning vergen.

Game Fly for Fun Online is echter fantastisch in zijn essentie, maar niet de lichtste onder de MMORPG. Pad van de grote krijger begint bij iedereen gelijk. In het begin, het creëren van een personage, kun je hem niet voor elk beroep of klasse kiezen. Speel gewoon het spel Fly for Fun online, want dit is niet minder interessant. Echter, tot level 15 zullen moeten ongeoefende kinderwagen lopen, en alleen hij kan bereiken zal een beroep te kiezen. Een stapte over de 60, heb je de specialiteit. Maar wees niet ongerust: Leveling niet te veel tijd in beslag nemen, en de 'vleugels' zijn te verkrijgen op het begin van het spel om flyff spelen In een dergelijk systeem van klassen en beroepen - het is slechts een plus. Je krijgt een voldoende hoeveelheid tijd om de gameplay te ontdekken dat geeft het bepalen van de meest comfortabele stijl van vechten. Dat wil zeggen, zonder enige haast u vol vertrouwen beslissen wie het spel online te spelen Fly for Fun - of arts, of de tank.

Daarnaast is de online game flyff heel democratisch in termen van de overgang van klas tot klas. Bijvoorbeeld, een mage, kunt u gemakkelijk "omscholen" of acrobaat, die zijn een manier, uniek in zijn puurste vorm ... omdat mannen en tovenaars (bezweerders) Assist - ze zijn overal en ze zijn standaard. And Fly for Fun online ... acrobaat uitsluitend gespecialiseerd in het rechtsgebied varieerde. Wat is het interessant omdat het zijn wapen - zijn vijanden, zal hij neutraliseren of met pijl (nodig om behendigheid in dit geval te ontwikkelen), of ... Yo-Yo (en hier de kracht doet geen pijn)! En als je besluit om te spelen in Fly for Fun Assist, dan ben je - zuiver water wagon. Met een toverstaf in de hand, kunt u alle te verbeteren of te behandelen, en gehandschoende - gevoelige dreun. Het wordt op deze manier, zult u in staat om te beginnen voordat alle gelijktijdige afstraffing verschillende monsters. Wat is veel waard, geloof me.

En nu een beetje over de belangrijkste kenmerken van Flyff online - op vluchten. Het belangrijkste hier, in tegenstelling tot andere "dodelijke" games is de diversiteit van de voertuigen. Voor elk wat wils - bezem stupa boord. In de winkel zo goed veel. Alles wat nodig - de toepassingtechniek begrijpen en zeilen. In Fly for Fun spel is niet bijzonder moeilijk, maar ongelooflijk mooi: en het oog is blij, en de geest is niet gespannen.

By the way, over het verhaal. Flyff spel vertelt het verhaal van haar wereld Rondo is gemaakt van vijf goden. Aanvankelijk beheren zijn schepping volmaakt genot ze en krijgen ze vervelen en besloten met pensioen te gaan, waardoor een keeper Rice. Die, eenzaam, bouwde een vriendinnen, belichaamt de kwaliteiten van haar eigen. Alle woede en haat kreeg Shadows, die onmiddellijk brak uit de buurt van Rondo van het continent, waardoor ze te zweven hoog boven de grond. Later Madrigal resulterend eiland verdeeld in drie delen. Schaduw wist te verdrijven uit de eilanden, maar online game Fly for Fun «gelieve» overblijfselen van de oorlog tegen het kwaad - de monsters, en die zullen moeten vechten voor de meeste van uw speeltijd. Op een goede manier!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more