Favorieten

Football Legend

Alternatieve namen: Football Legend
De volgorde eenvoudig, je moet je eerst registreren, dan het programma installeren en beginnen met het creëren van je eigen voetbalster. Voetballers kunnen een unieke uitstraling krijgen:

  • faciale functies, tot een portret gelijkend op de echte persoon;
  • Rost;
  • Teloslozhenie;
  • Bazovuyu vorm, bescherming en persoonlijke stijl.

Maak je eigen voetballegende, spelers kunnen meteen het veld op voor trainingen. In deze modus zijn er geen andere spelers, alleen een keeper die de kunstmatige intelligentie beheert, trouwens alleen de keeperrobot in welke modus dan ook, de andere spelers op het veld, de echte mensen. In de trainingsmodus is het mogelijk om slagen van over het hele speelveld, dribbelen, allerlei passen, verschillende schijnbewegingen onder de knie te krijgen.

regimes in het spel veel, niet alleen om te spelen en te oefenen. De speler kan zijn eigen team van vrienden maken, of lid worden van een bestaand team, om je eigen club te creëren, deel te nemen aan toernooien of taken uitvoeren die elke dag in het spel verschijnen. Door de opeenstapeling van beide kunnen we een voetbalspeler ontwikkelen en titels krijgen om zijn snelheid, uithoudingsvermogen en andere fysieke kenmerken te vergroten. De game heeft de mogelijkheid om de speler sportuitrusting te kopen, wat ook de kwaliteit van zijn spel beïnvloedt.

Goed teamplaywerk vereist gecoördineerd werk van alle atleten, zodat je kunt deelnemen aan vriendschappelijke wedstrijden, collectief spel kunt oefenen en elke deelnemer op het veld kunt plaatsen. Spelers hebben de mogelijkheid om meerdere spelers te maken en een personage te selecteren direct voor het begin van het spel. Het ondersteunt ook de uitwisseling en verkoop van spelers. Alle spellen kunnen worden opgeslagen en bekeken.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more